Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:20 20.10.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
Тема Рак на белия дроб!!! Моля помогнетенови  
Автор paco77 (непознат )
Публикувано02.02.06 19:15

Съжалявам за изтритата тема. Затова избягвам да местя и редактирам. Случват се фалове!

Редактирано от vesela.bg на 06.10.07 20:52.

Тема Re: Рак на белия дроб!!! Моля помогнетенови [re: paco77]  
Авторnano (Нерегистриран)
Публикувано02.02.06 19:27

от къде сте?отидете при Спартак Хаджиев-може и да се повлияе от неговите инжекции-тел.032 643624.познат ,отписан отвсякъде с разсейки се е оправил и е на крака от тези инж..ние също ходим,но мисля,че не ни помагат-за всеки е различно.какъв вид е ракът на баща ти?на моят баща е плоскоклетъчен и казаха,че няма смисъл да ходим на химиотерапия

Тема Re: Рак на белия дроб!!! Моля помогнетенови [re: nano]  
Автор paco77 (непознат )
Публикувано02.02.06 20:16

Не знам точнокакъв е рака на баща ми, но със сигурност не е плоскоклетъчен. Поне в това ме увериха 20 доктора. По рождение сме от Сливен , но по обясними причини сме в София.

Тема Re: Рак на белия дроб!!! Моля помогнете [re: paco77]  
Публикувано02.02.06 20:25

ти чувал ли си за сп. хаджиев.приемат в пловдив и дъщеря му-в софия.в софия не знам тел.но виж в www.spartakhadjiev.com.ако имате възможност-не отлагайте

Тема Re: Рак на белия дроб!!! Моля помогнетенови [re: nano]  
Автор paco77 (непознат )
Публикувано02.02.06 20:47

Да ходих при дъщерята на СПартак Хаджиев , но жената каза че след приключване на химиотерапията може да започне с инжекциите. За момента не може нищо да направи.

Публикувано02.02.06 22:30

успех и пиши как се развиват при вас нещата-дано да нямате разсейки.ако искаш прочети и за овосан

АвторHинa. (Нерегистриран)
Публикувано03.02.06 10:01

Здравей, аз бях с карценом на белият дроб I степен. Излекувах се с лъчетерапия и Натанал. Сега съм здрава.
Това, което пишеш за баща ти ме притесни. При мен нямаше разсейки и за това ми назначиха лъчетерапия. Пиех високи дози Натанал и мултивитамини по 1 таблетка дневно, и различни плодови и зеленчукови сокове. Майка ми ги правеше със сокоистисквачката от всичко - портокали, ябълки, моркови, мандарини и всичко каквото намереше да купи.
Питай, това ли е най-силната химиотерапия за вас. Нека баща ти да пие по-високи дози Натанал. Стискам ви палци.

Тема Re: Рак на белия дроб!!! Моля помогнетенови [re: Hинa.]  
Автор paco77 (непознат )
Публикувано03.02.06 15:15

Здравей Нина , теб оперираха ли те? При баща ми мисля че беше II степен от вида N2T3 умерено диференциран аденокарцином и след като го изрязаха казах че няма разсейки,изследванията са добри и няма нужда от терапия(химио или лъче). Но два месеца и половина по-късно нещата бяха коренно различни - разсейки в останалата част от белия му дроб(при операцията му изрязаха десния лоб целия). И сега пие по около един литър на ден червено цвекло и моркови 1:1, Натанал но пие май малко само 4 супени лъжици на ден а тежи 95 килограма и Деодан по две пакетчета на ден. Майка му прави също така и фрешове от каквото се сети. Към момента положението не е розово защото вдига температура по два пъти на ден. При теб имаше ли я тази температура?

АвторHинa. (Нерегистриран)
Публикувано03.02.06 15:59

Не съм оперирана. Като го откриха решиха първо да пробват с лъчетерапия и ако не се повлияе от нея щяха да мислят дали да ме оперират или да пробват и с химиотерапия. Правех и температура, имах кашлица и бодежи. Казваха ми ту хроничен бронхит, ту съмнения за бронхоплевмотия, а накрая излезе рак.
Обаче с лъчетерапията и Натанал ракът изчезна. Вече два пъти правя контролни прегледи и изследвания и всичко е ОК.
Натанала е в много малка доза за баща ти. При неговото състояние и тегло може би трябва да пие най-малко 3 супени лъжици 4 пъти дневно. Аз когато се лекувах тежах 52 кг. и пиех по 3 с.л. 3 пъти дневно, а по някога и по 4 пъти дневно. Сега /зимата/ пия за профилактика по 1 с.л. 3 пъти дневно и през цялата зима не съм се разболявала от грип.

Тема Re: Рак на белия дроб!!! Моля помогнете [re: Hинa.]  
Автор paco77 (непознат )
Публикувано03.02.06 16:06

Благодаря ти Нина за отговора. И аз си мислех че тази доза която пие е много малка. Но трудно успях да го убедя да започне да пие Натанал, понеже е опериран от язва и като приема чесън в суров вариант му дразни много стомаха. За това се съмняваше че и Натанал ще му дразни стомаха , но ми се струва че само си въобразява. Сега ще му говора два, три дена дано успея да го убедя да увеличи дозата по двойно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.