Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:20 31.12.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема удостоверение от диспансеранови  
Автор Oмoния (непознат)
Публикувано13.01.06 16:50

За колко време се изготвя удостоверението от диспансера - това, което се представя в ТЕЛК.

Тема Re: удостоверение от диспансеранови [re: Oмoния]  
АвторHoвa (Нерегистриран)
Публикувано13.01.06 16:53

Много често зависи от желанието. От моя град ми казаха - след един месец. А се оказа, че не ми трябва удостоверение от тях. Вече имах дата за ТЕЛК. Като отидох до диспансера си за Протокол, жената излезе доста човечна, и ми го изготви веднага. Но мисля, че е нормално за 1 седмица.

Тема Re: удостоверение от диспансера [re: Hoвa]  
АвторBили (Нерегистриран)
Публикувано13.01.06 18:10

В пловдивския онкодиспансер го дават от днес за утре след преглед. Ако си от друг град, провери сроковете там, за да не си изпуснеш датата на ТЕЛК

Тема Re: удостоверение от диспансеранови [re: Bили]  
Авторздp1 (Нерегистриран)
Публикувано13.01.06 19:42

Ако отивате на ТЕЛК за продължаване на болничните след 6-те мсеца от ЛКК 10-на дни преди края на предидущия болничен отивате при лекуващия ви онколог и искате протокол за ТЕЛК тои е образец с предложение за продължение на болничните...този протокол подписан от поне 2-ма лекари занасяте в съответното подразделение на ТЕЛК,там ще ви дадат входящ номер и ще ви кажат да чакате писмо до 2,3 седмици на домашния адрес...в това писмо е посочено какви изследвания и консултации трябва да носите и датата на която да се явите на ТЕЛК, явявате се и получавате Експертно решение за 2 месеца болнични, с това решение се връщате при вашия онколог и тои ви пише болничния...така това се повтаря до 1 година общо болнични, за пенсиониране процедурата е същата..така е в СОфия

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.