|
|
|
Тема
|
удостоверение от диспансера
|
|
| Автор |
Oмoния (непознат) |
| Публикувано | 13.01.06 16:50 |
|
|
За колко време се изготвя удостоверението от диспансера - това, което се представя в ТЕЛК.
| |
|
Тема
|
Re: удостоверение от диспансера
[re: Oмoния]
|
|
| Автор | Hoвa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.01.06 16:53 |
|
|
Много често зависи от желанието. От моя град ми казаха - след един месец. А се оказа, че не ми трябва удостоверение от тях. Вече имах дата за ТЕЛК. Като отидох до диспансера си за Протокол, жената излезе доста човечна, и ми го изготви веднага. Но мисля, че е нормално за 1 седмица.
| |
|
Тема
|
[re: Hoвa]
|
|
| Автор | Bили (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.01.06 18:10 |
|
|
В пловдивския онкодиспансер го дават от днес за утре след преглед. Ако си от друг град, провери сроковете там, за да не си изпуснеш датата на ТЕЛК
| |
|
Тема
|
[re: Bили]
|
|
| Автор | здp1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 13.01.06 19:42 |
|
|
Ако отивате на ТЕЛК за продължаване на болничните след 6-те мсеца от ЛКК 10-на дни преди края на предидущия болничен отивате при лекуващия ви онколог и искате протокол за ТЕЛК тои е образец с предложение за продължение на болничните...този протокол подписан от поне 2-ма лекари занасяте в съответното подразделение на ТЕЛК,там ще ви дадат входящ номер и ще ви кажат да чакате писмо до 2,3 седмици на домашния адрес...в това писмо е посочено какви изследвания и консултации трябва да носите и датата на която да се явите на ТЕЛК, явявате се и получавате Експертно решение за 2 месеца болнични, с това решение се връщате при вашия онколог и тои ви пише болничния...така това се повтаря до 1 година общо болнични, за пенсиониране процедурата е същата..така е в СОфия
| |
|
|
|
|