|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
kvo ste kajete za radio PLUS
|
|
Автор |
toshko () |
Публикувано | 18.05.00 11:47 |
|
Ei niama po shibano nesto otradio Plus -ebati promivkata na mozaci.
| |
Тема
|
[re: toshko]
|
|
Автор |
баба яга () |
Публикувано | 20.05.00 00:20 |
|
епа сигурно
| |
|
Много крадат бе! Иначе са сладури, ама ако вземат да си помислят сами върху някоя-друга идея за джингли, схема и т.н. сякаш ще е по-добре...:)))
| |
|
Koi ste vie Drugite, pishete molia VI na luxfm@isv.net!!!
| |
Тема
|
[re: IL]
|
|
Автор |
V. () |
Публикувано | 11.06.00 16:13 |
|
Sotirov, ti li se zayajdash s naroda? Ili Ivan...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ophelia () |
Публикувано | 16.06.00 15:42 |
|
mi doskoro mi se vijdashe za nai-iakoto radio, ama naposleduk ne gi turpia
stanaha pove4e reklamite, imat 20 pesni deto samo tiah puskat- purvo na maika mi i pisna tiahnata muzika 'vse edno i sushto puskat periodi4no-na 30min' nie patuvame ot kusti 15min vseki den po niakolko puti do u4iliste ili niakude drugade, slushame radio ama ot tova ni pisna. imat niakoi hubavi pesni no sa prekaleno ograni4eni che da gi puskat.
a i sa mnogo jadni ot kum pe4elene na pari po vsiakakuv na4in se opitvat da te nakarat da zvunnesh po telefeona- vie znaete che impulsite sa pove4e i 4e te pe4eliat ot tova.
| |
Тема
|
[re: V.]
|
|
Автор |
IL () |
Публикувано | 21.06.00 12:32 |
|
Ha ha
| |
Тема
|
|
|
Автор |
IL () |
Публикувано | 21.06.00 12:41 |
|
Tipichen primer za towa, che nie v BG oswen da "vzaimstvame" ne mojem, prosto sme ogranicheni, pardon - "moderni".
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Aladin () |
Публикувано | 23.06.00 10:51 |
|
Беше много готино, когато за първи път го чух.
Вярно е, че почнаха да изтъпяват, но поне налучкват новите песни (е как няма като често се консултират с UK Top 40 и другите официални чартове на Германия и Щатите).
Много ме дразни обявяването на дадена песен за сингъл, която още не е или изобщо не става сингъл. Може би по този начин се опитват да бъдат по-напред от другите радиа или оригиналничат... Възможно е даденото парче да стане сингъл, но голям смях пада, когато изобщо не става (например с "Runaway" на Cher миналата година, или "Wake up" на "Spike", или нещо по-ново - да речем: 'N Sync - "I'll never stop"; Christina Aguilera - "Don't make me love you"... примери мога да дам още много).
Въпреки всичко има какво да се научи от тях, но имат и още много хляб да ядат...
| |
Тема
|
[re: IL]
|
|
Автор |
V.A. () |
Публикувано | 30.06.00 17:17 |
|
Hubava tema si podhvanal, I.L., ama may nyamashe da go pravish, ako imashe RADIO PLUS vuv Vratza!
Pozdravi na Iva i Mariyka...
P.S. Interesen nachin da si korespondirame
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|