|
Тема
|
N-JOY са мошенници !!!
|
|
Автор |
KokoWeb (новак) |
Публикувано | 21.07.06 23:10 |
|
Техен представител в Русе дойде при пре мен с оферта 1 лв на излъчване.
Когата започнах поисках фактура се оказа, че ще ми се издаде от някаква фирма представител и т.н с някакви уговорки едиствено за интернет излъчване.... неясна история. С цялото си излъчване беше ясно, че се опитват да ми вземат парите за нещо неясно. ОТВВРАТЕН СЪМ !!!
Призовавам колегите за внимание към това радио.
| |
|
Засега единственото ясно е, че някой се е опитал да те измами. Но дали наистина има връзка с радиото ти не знаеш, така че не е ли малко тъпо да призоваваш "колегите" към внимание спрямо радиото и да пускаш такава тема?...
| |
Тема
|
Re: N-JOY са мошенници !!!
[re: 2stupiddogs]
|
|
Автор |
Щepбak (predavatel.com) |
Публикувано | 23.07.06 16:29 |
|
Май става въпрос за русенското онлайн радио JOY ?
| |
Тема
|
Re: N-JOY
[re: Щepбak]
|
|
Автор |
Xиxo (член) |
Публикувано | 23.07.06 20:50 |
|
Аз го разбирам, че са искали да фактурират все едно че е за онлайн, инак ясно е написана марката.
Но това са недоказуеми неща, наричаме ги "черен ПР".
| |
Тема
|
Принципа на "Мимикрията"
[re: KokoWeb]
|
|
Автор |
Media (непознат
) |
Публикувано | 29.07.06 00:23 |
|
Попаднал си на класически случай.
1.Някой се нуждае от пари :
2.Няма средства и ресурси за разработване на бизнес /включително рекламна кампания/
3.Прави се нещо наподобяващо известна марка.
4.Събират се парите.
5.Изчезваш.
6.Негативите остават за "марката".
Обичам си родината, но няма как да отрека, че в държавата ни живее ТЪПО население. А част от него създава някакъв бизнес.
В контекста на ситуацията - имаме си очевидна измама - от Русе съм и знам за какво става дума.Въпроса е - кой носи отговорност ?!
N-JOY - че не си защитават марката ?!
Музикалните компании ?! - че не са се заинтересовали как някой печели без да плаща права ?!
БАИТ ?! - че във въпросната фирма има незаконен софтуер за около 20 000$ ?!
А може би човека си плаща ?! На кого ли ?!
| |
|
|
|
|