Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:56 12.11.25 
Музикални
   >> Queen
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Новият Фреди?!?нови  
Автор honey13 ()
Публикувано12.05.07 04:39

Здравейте!
Искам да ви кажа, че Queen е първата и най-любимата ми група откакто се помня... Значи повече от 30 години, горе-долу

Не съм писала тук, може би, за да не се разстройвам заради това, че Фреди го няма... Спомням си колко плаках навремето като си отиде... Такива хора не се забравят лесно...
Спомням си, че имаше и доста опити да заменят Фреди, все безуспешни. Сега слушам едно младо момче - Мика с парчето му

и си мисля, че по гласови заложби би могъл наистина да заеме мястото му.
Вие на какво мнение сте? Дали Фреди наистина е единствен?

П.П. И още нещо да ви кажа - бъзикам чат-пат дъщеря ми (на 4 1/2г.) - кой пее? - а тя винаги отговаря едно и също - Фреди!!! Няма значение кой наистина пее - дали Алфавил или Металика - за нея всичко е Фреди! И го казва с такава нежност - все едно й е любимия чичо!
Пожелавам ви безсмъртие!

Тема Re: Новият Фреди?!?нови [re: honey13]  
Автор aliss (непознат )
Публикувано18.05.07 08:59

за мене лично Фреди енезаменим той беше уникален и разбира се е уникален талант какъвто беше той се ражда много рядко

Тема Re: Новият Фреди?!?нови [re: aliss]  
Автор honey13 ()
Публикувано20.05.07 01:08

Две мнения по въпроса няма - наистина Фреди е гений и, разбира се, е най-добрия!!!

Просто си мислех, че ако някога Queen решат пак да се съберат, той би могъл да замести - разбира се, отчасти само! - Фреди. Спомням си жалките опити, които направиха с Джордж Майкъл и Роби Уилямс... Думи нямам за тъпите кавъри... Но ми се струва, че това момче има глас, пък и начина му на пеене доста прилича на Фреди

Автор aliss (непознат )
Публикувано13.06.07 12:51

Аз слушам Куин от малка и бих се радвала да ги видя и страшно много ми се иска да дойдат в България но знам че няма да е същото заради Фреди тъй като той беше невероятен и знам че ще ми е много мъчно но както се казва "The Show Must Go On" и въпреки това пак ще съм на върха на щастието защото ги обожавам и бих дала всичко да ги видя

Авторantiqueen (Нерегистриран)
Публикувано15.06.07 20:39

хи-хи Интересно как ще обясните на скъпата си дъщеричка това,че Фреди Меркюри е бил хомосексуалист и наркоман,зависим от кокаин/вземал е кокаин в огромни дози/ и че е починал от СПИН,заразен от един от своите педи-приятели.Още по-забавно е,че неговата "музика" всъщност не е никаква музика,а инструмент за зомбиране на подсъзнанието/както казва Меркюри в едно интервю "да развращавам-на мен това ми е работата"/,а той е само неин проводник,дрогирано зомби контролирано от сили,които познайте какви са/подсказка - в клипа на ''Аnother one bites the dust " Педи Меркюри носи доста интереста шапка с рога - а защо ли-кой знае може би това е истинското му лице- както се пее в "I can' t live with you" "nothing is what it seems"/Истинската история на Педи Меркюри вероятно е всъщност историята на д-р Фауст/историята на човек.който се е продал за пари,слава и удоволствия/ в модерен,съвременен вариант,a злополучният му край би трябвало да е за назидание.

Тема Re: Новият Фреди?!?нови [re: antiqueen]  
Автор aliss (непознат )
Публикувано19.06.07 13:57

ти драги нищо не разбираш позоваваш се на слухове и измислици а мога да ти кажа че си много ограничен щом ги дрънкаш даси би сексуален няма нищо лошо незнам що за фен си ти и ако не си фен по добре не изказвай мнение

Автор aliss (непознат )
Публикувано19.06.07 14:02

а и ти господинчо или госпожичке само да те светна първо погледни твоите тъпи групички какви наркоманчета са и тогава коментирай но защо лиотговарям на такова ограничено същество като теб което явно няма представа от музика

Тема Re: Новият Фреди?!? [re: aliss]  
Публикувано25.06.07 13:02

какви групички -аз слушам само Лили Иванова и братя Аргирови

Щом като си фенка на тези Queen би трябвало да знаеш,че не само ,че Педи Меркюри не е бил бисексуален,а си е бил чисто педи,но и останалите членове на групата /например Брайън Гей/т.е Мей/ също са педерасти от най-долнопробен вид и са шмъркали кокаин като за световно.Само някой,който не разбира нищо от музика може да слуша педерастките им изпълнения,проповядващи извратеност и хомосексуализъм и това определено НЕ Е музика като за малки деца.

Тема Re: Новият Фреди?!?нови [re: antiqueen]  
Автор aliss (непознат )
Публикувано26.06.07 09:09

ти си ограничен не може да говориш за хора които ние познаваш а и тея аргирови и тая лили каквиса какво са постигнали само слава в българиа а Куин в целия свят

Публикувано27.06.07 08:08

ха-ха ако някой е ограничен това по-скоро си ти защото това за Лили Иванова и братя Аргирови си беше само малка шега,но ти дори и това не можеш да разбереш."Славата" на Queen по-целият свят се дължи най-вече на техният скандален педерастки имидж и на откровената им безобразност,а и след смъртта на Педи Меркюри те отдавна не са това,което са били и много скоро ще потънат в забрава окончателно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.