|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
The show must go on
|
|
Автор |
vodafone () |
Публикувано | 09.02.05 13:45 |
|
4увал съм какви ли не неЩа за тази песен.Вярно ли е оба4е,4е Фреди е знаел 4е е болен от СПИН,когато е направена песента?ЗаЩото доколкото ми е известно той го открива малко преди смъртта си.
| |
Тема
|
Re: The show must go on
[re: vodafone]
|
|
Автор |
NoLabel (КирилицаFOREVER) |
Публикувано | 09.02.05 15:08 |
|
Открива го доста преди смъртта си. Последният албум "Innuendo" e записан докато е знаел, мисля че и за предишния албум "The Miracle" важи същото! Гледай клипа на песента "The miracle", в него ясно си личи че е болен! СПИН е болест, за която трудно може да не разбереш от рано! Гледал ли си филма "Филаделфия"....
Through the madness, through the tears...
| |
Тема
|
[re: NoLabel]
|
|
Автор |
benjy (Long Live Rock) |
Публикувано | 09.02.05 19:26 |
|
Знаел е някъде от '85 - '86
| |
|
Така се говори,зна4и оЩе от Уембли 86 някъде.
| |
|
Не съм го гледал,за какво става дума?
| |
Тема
|
[re: vodafone]
|
|
Автор |
NoLabel (КирилицаFOREVER) |
Публикувано | 10.02.05 03:05 |
|
Гледал си го! В началото има едни деца които са двойници на групата, след това се появява и самата група и започват да пеят и свирят с децата. Як е клипа, но още там се виждат първите следи от болеста.
Through the madness, through the tears...
| |
|
Според мен там не личи много много.
Но снощи намерих клипа на СКАНДАЛ и там Фреди е толкова слаб... вярно, че танцува и се перчи пак по същия очарователен начин, но се вижда... че нещо му има.
Много ме кефи тая песен!
| |
|
Да,песента е много готина....Също и ремикса.
| |
|
Ремикс казваш !!!
Ще ми се да го чуя.
Ще ми дадеш ли линк, моля те!!!
| |
|
Не мога да те упътя...Аз съм го чувала преди време няколко пъти на чуждо СД.Не съм го търсила в интернет.Знам само,че беше готин,много добре направен.Щом ми е харесал.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|