|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Фреди е жив!
|
|
Автор |
vodafone () |
Публикувано | 08.02.05 20:43 |
|
Да,той няма да умре никога.И гласът му и вси4ко останало.
| |
|
Съгласен! Няма спор, че е така! Жалко само, че останалите които мислят като теб, не се отбиват в този клуб!
Through the madness, through the tears...
| |
|
Изумен съм от този 4овек.Въпреки 4е е знаел 4е умира,той не е спрял да се усмихва и да прави музика до последния си дъх.Това наистина е велико!
| |
|
да и мен това много ме впечатли :)
| |
|
Само като го видя как се усмихва на клипа на "These Are The Days..." ми се свива сърцето. А моментът когато казва 'I still love you' направо ме съсипва! Какъв човек само, какъв човек!
| |
|
и мен
Hope fades
into the world of night
through shadows falling
out of memory and time...
| |
|
Фреди беше и си остава страхотен човек....
| |
Тема
|
Нищо не...
[re: vodafone]
|
|
Автор |
ABe (разсеян) |
Публикувано | 10.02.06 16:25 |
|
мобилизира така разума ти и творческите ти способности, както "новината" че след, да кажем, 2 седмици ще те екзекутират или че след няма и година някаква болест ще те вкара в гроба.
Така си е.
Лека му пръст!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!
| |
Тема
|
Re: Фреди е жив!
[re: vodafone]
|
|
Автор | Assen (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.06 18:12 |
|
Zdraveite!
"Az nyama da stana zvezda,ne go i zhelaya,az shte se prevarna v legenda!" - Fredi Merkyuri
I naistina e taka,Fredi Merkyuri e neshto nedostizhimo,yavlenie,koeto se poyavyava vednazh...toi zhivee i pradalzhava da zhivee v sartzata na horata...Kralyat Merkuyri vinagi shte bade zhiv!
Imam edin vapros,koito e sledniyat:Predi vreme si kupih da DVD na QUEEN-Live At Wembley,86...na mesta se poyavyavat na ekrana na TV prodalzhitelni sledi ot svetlinata na prozhektorite,na kakvo se dalzhi tova...imam i drugi kontzerti na drugi sastavi no tam go nyama tova...
| |
|
!Редактирано от Щиpлиц на 23.02.07 22:25.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|