Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:23 10.07.25 
Музикални
   >> Queen
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Pomognete !!!  
Автор butaloto (непознат )
Публикувано11.02.05 21:02

Здравейте,
В училище по ,,Свят и личност'' трябва да напишем доклад на тема по свой избор. Аз разбира се, избрах да пиша за любимата ми група QUEEN. Първия срок написах в доклада си всичко което знаех за QUEEN и Фреди Меркюри. Оказа се че и госпожата харесва тази група и ми писа 6 . Сега втория срок задачата ни е да разширим доклада си и да го направим по убемен и голям. Страхувам се, че се изчерпах още първия срок и сега не знам какво да пиша през втория. Не знам вече какво да пиша. Така че, искам да ви помоля да ми помогнете. Дайте ми някаква информация която мога да напиша в доклада си. Приемам всичко свързано с QUEEN и Фреди Меркюри (нещо интересно свързано с живота му, нещо за групата, за клиповете, за купоните на Фреди и изобщо всякаква информация ще ми бъде полезна ). Предварително ви благодаря !!!
Можете да ми пишете и на mario_ganchev@abv.bg и на ICQ-то 198-516-844

Тема Re: Pomognete !!!нови [re: butaloto]  
Автор hendy (jedi-master)
Публикувано12.02.05 00:55

защо не пробваш с гугъл?
или пробва вече?

там ще намериш всичко, а ако ползваш английски, ресурсите са напракгика неограничени

Автор NoLabel (КирилицаFOREVER)
Публикувано12.02.05 17:00

Не си много конкретен! Не знаЕм какво си написал, съответно не знаем, какво да ти кажем! Наистина обаче пробвай с гугъл или най-добре прочети някоя книжка! В някоя от другите теми имаше информация, къде се продава една книга за Фреди. Ако е същата за която си мисля, ще ти е много от полза, пък и цената й трябва да е доста ниска!

P.S. Браво, че си избрал да пишеш по тази тема!

Through the madness, through the tears...

Тема Re: Pomognete !!!нови [re: NoLabel]  
Авторbutaloto (Нерегистриран)
Публикувано12.02.05 20:41

Информацията я взех от книгата на Рик Скай ,,Шоуто трябва да продължи Животът на Фреди Мъркюри''. Ще пробвам с гугъла.

Публикувано21.02.05 22:10

Нищо не намерих с ,,Google''!!!

Автор NoLabel (КирилицаFOREVER)
Публикувано22.02.05 00:00

Бе, да ти кажа, тази книжка която си използвал си е много добра, не знам какво друго можеш да използваш! Аз имам една, доста е дебеличка, ама е на руски, сигурно е доста подробна и има интересни факти, само че не съм я чел, не знам руски! Ако се интересуваш пиши ми! Иначе, sorry че не мога да ти помогна по друг начин!

Through the madness, through the tears...

Тема Re: Pomognete !!!нови [re: willie]  
Автор NoLabel (в търсене на...)
Публикувано30.03.05 18:46

Хммм, доста знаеш! Плийс, регистрирай се! Ииии ако може такаа... малко с кирилица да пишеш, винаги се радваме на нови попълнения! Добре дошла! Навестявай ни честичко!

п.с Трябва да престана с тези "!"

Автор NoLabel (в търсене на...)
Публикувано30.03.05 18:50

Бе, ти какво направи с доклада, между другото? Написа ли го, хареса ли го учителката?

п.с. Ако учителката ти работи с компютри, кажи й да ни посети в клубчето!

Тема Re: Pomognete !!!нови [re: NoLabel]  
Публикувано17.04.05 17:34

На 19.04 ще го изнасям пред класа, затова сега сядам да пиша. Ще го допълня с новината за дуета с вокалиста Пол Роджърс. Ще ви кажа какво е станало и как са ме оценили.

Автор NoLabel (СТРЕЛЕЦЪТ)
Публикувано18.04.05 01:17

Стискам палци, успех!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.