|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Pomognete !!!
|
|
Автор |
butaloto (непознат
) |
Публикувано | 11.02.05 21:02 |
|
Здравейте,
В училище по ,,Свят и личност'' трябва да напишем доклад на тема по свой избор. Аз разбира се, избрах да пиша за любимата ми група QUEEN. Първия срок написах в доклада си всичко което знаех за QUEEN и Фреди Меркюри. Оказа се че и госпожата харесва тази група и ми писа 6 . Сега втория срок задачата ни е да разширим доклада си и да го направим по убемен и голям. Страхувам се, че се изчерпах още първия срок и сега не знам какво да пиша през втория. Не знам вече какво да пиша. Така че, искам да ви помоля да ми помогнете. Дайте ми някаква информация която мога да напиша в доклада си. Приемам всичко свързано с QUEEN и Фреди Меркюри (нещо интересно свързано с живота му, нещо за групата, за клиповете, за купоните на Фреди и изобщо всякаква информация ще ми бъде полезна ). Предварително ви благодаря !!!
Можете да ми пишете и на mario_ganchev@abv.bg и на ICQ-то 198-516-844
| |
Тема
|
Re: Pomognete !!!
[re: butaloto]
|
|
Автор |
hendy (jedi-master) |
Публикувано | 12.02.05 00:55 |
|
защо не пробваш с гугъл?
или пробва вече?
там ще намериш всичко, а ако ползваш английски, ресурсите са напракгика неограничени
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NoLabel (КирилицаFOREVER) |
Публикувано | 12.02.05 17:00 |
|
Не си много конкретен! Не знаЕм какво си написал, съответно не знаем, какво да ти кажем! Наистина обаче пробвай с гугъл или най-добре прочети някоя книжка! В някоя от другите теми имаше информация, къде се продава една книга за Фреди. Ако е същата за която си мисля, ще ти е много от полза, пък и цената й трябва да е доста ниска!
P.S. Браво, че си избрал да пишеш по тази тема!
Through the madness, through the tears...
| |
Тема
|
[re: NoLabel]
|
|
Автор | butaloto (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.02.05 20:41 |
|
Информацията я взех от книгата на Рик Скай ,,Шоуто трябва да продължи Животът на Фреди Мъркюри''. Ще пробвам с гугъла.
| |
|
Нищо не намерих с ,,Google''!!!   
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NoLabel (КирилицаFOREVER) |
Публикувано | 22.02.05 00:00 |
|
Бе, да ти кажа, тази книжка която си използвал си е много добра, не знам какво друго можеш да използваш! Аз имам една, доста е дебеличка, ама е на руски, сигурно е доста подробна и има интересни факти, само че не съм я чел, не знам руски! Ако се интересуваш пиши ми! Иначе, sorry че не мога да ти помогна по друг начин!
Through the madness, through the tears...
| |
Тема
|
[re: willie]
|
|
Автор |
NoLabel (в търсене на...) |
Публикувано | 30.03.05 18:46 |
|
Хммм, доста знаеш! Плийс, регистрирай се! Ииии ако може такаа... малко с кирилица да пишеш, винаги се радваме на нови попълнения! Добре дошла! Навестявай ни честичко!
п.с Трябва да престана с тези "!"
| |
Тема
|
|
|
Автор |
NoLabel (в търсене на...) |
Публикувано | 30.03.05 18:50 |
|
Бе, ти какво направи с доклада, между другото? Написа ли го, хареса ли го учителката?
п.с. Ако учителката ти работи с компютри, кажи й да ни посети в клубчето!
| |
|
На 19.04 ще го изнасям пред класа, затова сега сядам да пиша. Ще го допълня с новината за дуета с вокалиста Пол Роджърс. Ще ви кажа какво е станало и как са ме оценили. 
| |
|
Стискам палци, успех!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|