|
|
|
Тема
|
Kak mislite........
|
|
| Автор |
blue skyes (forever) |
| Публикувано | 08.09.03 22:55 |
|
|
 Interesno mi e da razbera,kakvo e va6eto mnenie po edin vupros.........Ako dnes Freddie be6e giv i zdrav,kakvo to4no smjatate,4e 6te6e da pravi.Mislite li,4e Queen 6tjaha o6te da sa zaedno,da pravjat albumi,turneta?Vuob6te zamislja li li ste se za tova?Kak go vigdate na 57god?Po vsjakakuv na4in.
| |
|
Тема
|
Re: Kak mislite........
[re: blue skyes]
|
|
| Автор |
benjy (Long Live Rock) |
| Публикувано | 09.09.03 23:10 |
|
|
Точно преди малко, докато слушах новия албум на Пърпъл и си мислех за това, че свирят от 69-та и до ден днешен (макар и в променен състав) продължават да свирят, поставих на тяхно място QUEEN. Какво ли щеше да бъде ако те все още свиреха???
Според мен ако Фреди беше жив QUEEN щяха да съществуват и до днес. Щяха да издават един след друг силни албуми и така да продължават и за напред. Освен това един ден, може би, щяха да дойдат и в България.
С две думи "Шоуто щеше да продължава".
| |
|
Тема
|
[re: benjy]
|
|
| Автор |
NoLabel (Q) |
| Публикувано | 10.09.03 04:43 |
|
|
Дааа... И аз мисля, че QUEEN все още щяха да са заедно. И преди съм мислил по тая тема. Преди време гледах едно предаване по MTV - "MTV ICON" в което посвещават цял епизод(то си е баш концерт) на някоя велика група (гледал съм за Metallica и Aerosmith). През цялото време излизат известни изпълнители и пеят хитове на дадената група. Тогава се замислих, ако Фреди още беше жив и още беше част от QUEEN (всъщност той винаги ще си е част от тях), кои ли изпълнители щяха да участват и кои песни щяха да изпеят(и как)?
А аз съм на 18 години и често си мисля колко ли им е гот на всички хора които са имали възможност да отидат на концерт на QUEEN, трябва да са най-щастливите хора на света. Ееееех....... да, за огромно мое съжаление Фреди е напуснал този свят преди да съм прослушал QUEEN и МНОГО ме е яд за това. Понякога живота е несправедлив и си прибира хората които най-малко заслужават, но най важното е, че този човек е оставил след себе си наистина велики песни и хората които ги обичат никога няма да го забравят.
( Я, почти няма места където да ми се губи смисъла!!!!!)
"Through the madness, through the tears..."
| |
|
Тема
|
[re: NoLabel]
|
|
| Автор |
benjy (Long Live Rock) |
| Публикувано | 10.09.03 20:55 |
|
|
И при мен нещата стоят горе-долу така. Много пъти ми се е искало да съм се родил с около 15 год. по рано и да съм свидетел на времената когато QUEEN са били в разцвета на силите си. Ако това беше така, със сигурност щях да намеря начин да отида на техен концерт, а това би било едно неуписуемо преживяване, мисля не само за мен!!! 
| |
|
|
|
 Taka e.Pravi ste.Sigurno 6tjaha da sa zaedno.........I na men mnogo puti mi se e iskalo da sum prisustvala na tehen koncert.Nai-ve4e "Live in Budapest"86.Ama togava sum bila na 4 godini......Kakvo da se pravi. 
| |
|
|
|
мечтая да съм на техен концер винаги кога чуя тяхна песен ! Всеки път !но от друга страна когато си пусна техен концерт (аз съм с доста широкоекраннен телевизор ) с представям че съм там и усещането е наистина невероятно - представям си ако наистина съм там е х мечти !
| |
|
|
|
аз лично не мога да си представя. може би така е най-добре, колкото и странно да звучи. Той се отиде на върха на славата си и винаги ще го помним такъв.
~Така Трябва.~
| |
|
|
|
|