Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 09.07.25 
Музикални
   >> Queen
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Най - тъжната...нови  
Авторcвeтkaвицa (Нерегистриран)
Публикувано11.04.03 16:39

Коя песен ви натъжава най - много?
Лично за мен - "I am going slightly mad".
Може би защото знам, че вече е бил болен и съм чела колко усилия му е струвало заснемането на клипа. Има нещо много тъжно в привидно веселото му изражение, не мислите ли?

Тема Re: Най - тъжната...нови [re: cвeтkaвицa]  
Автор KillerQueen (Rock Monster)
Публикувано11.04.03 19:18

az mislia 4e The Show Must Go On Napravo me razplakva poniakoga teksta e prosto

You May Say I Am A Dreamer
But I am Not Only One
John Lennon - Imagine

Тема Най - тъжната...нови [re: cвeтkaвицa]  
АвторДимo (Нерегистриран)
Публикувано11.04.03 19:24

Тази песен бледнее по трагизъм в сравнение с "These are the days of our lives". Имайки предвид, че това е наистина НАЙ-ПОСЛЕДНИЯ КЛИП на Фреди мога само да си представя каква болка е изпитвал. Заслушайте се обаче в текста на песента. Тя е една от любимите ми. В нея ясно се казва с думи прости, че човек, който е живял от и заради Любовта може да напусне този свят без капка жал или страх.
Много хора са искали да живеят като НЕГО. Но никой друг не е могъл да изпитва такава жажда за живот, жажда за Любов.
Не знам коя песен е най-тъжната му. Знам обаче, че всичките са истински и дълбоко изстрадани. И поради тази причина ВЕЧНИ.
Всичко друго е прах във вятъра.

Тема Re: Най - тъжната...нови [re: Димo]  
Автор KillerQueen (Rock Monster)
Публикувано11.04.03 19:28

o da tia e naistina sqrcerazdiratela

You May Say I Am A Dreamer
But I am Not Only One
John Lennon - Imagine

Тема Re: Най - тъжната...нови [re: KillerQueen]  
Публикувано11.04.03 19:39

Най-сърцераздирателно е как добре се разбираме с теб, НАДЯ!

Авторmira (Нерегистриран)
Публикувано11.04.03 20:15

Opredeleno Dimo mi vze dumite ot ustata-These are the days.Tja e,no The show must go on e ne6to mnogo specialno za men........

Тема Шоуто продължава!нови [re: mira]  
Публикувано11.04.03 20:38

Права сте, Мира!
Имам чувството, че тази песен обаче е много "по-експлоатирана"... И като си спомня как смотано я изпя Сър Елтън Джон направо ми присяда Мартинито.
Можем много да говорим и да спорим за своите предпочитания, но както и да разглеждаме нещата ИНСИНУАЦИЯ е /според мен/ НАЙ-... албума!!! Изпълнен е с противоположни емоции: с тъга, но също надежда и обич.
Дали защото е последен /не броя албума от 95-та/?
Мисля си също, че точно болката сякаш е най-креативното състояние на духа. Най-много ни трогват тъжните песни... Най-силно впечатление ни правят тъжните филми... И как така сред всичката тази тъга я има и онази искрица надежда, така грижливо пазена точно от творци като QUEEN? Аз не ги наричам музиканти а ТВОРЦИ, 'щото музиканти мноооооого, а съзидатели малко

Тема Re: Най - тъжната...нови [re: cвeтkaвицa]  
Автор Nikcho3 (непознат )
Публикувано11.04.03 23:37

Za men naj tajnata pesen na Freddie e "Mother love"

Тема Re: Най - тъжната...нови [re: KillerQueen]  
Публикувано11.04.03 23:57

О, да! Текста е изключителен!
Съдържа смисъла на цял човешки живот!

Публикувано12.04.03 00:01

Не ми се иска да добавям нищо към думите ти, прочетох ги няколко пъти, за да им се насладя:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.