Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:06 01.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Изяждане на човешки хлебарки в интернет-форуминови  
Автор FlLERO99 (оптически пост )
Публикувано28.10.24 21:24

Ако на ден не изям поне един евроантлантик, демонократ или либерал защитник на западни ценности в интернет не се чувствам човек.Един път енергия от огромни количества кафета и цигари, втори път енергия от ваксината която ми промени цялата енергетика, трети път енергия от метъл-групите с които се зареждам, четвърти път енергия от изяждане на потребители в интернет.После защо давам 15 24 часови наряди на месец и още 10-12 дневни 12 часови наряди и като се върна от работа вместо да легна да спя пускам касетофона с метъл групите и спя по 6-7 часа и не чувствам умора.Самата комбинация от кофеин, никотин, метъл, промяна на организма ми от ваксината и фина агресия към човешки хлебарки в интернет дава като резултат един отличен енергиен микс който ме поддържа свеж в продължение на десетилетия.В редките моменти когато силно съм намалил цигарите под 10 на ден се чувствам толкова жизнен все едно съм на 17 години, а съм на 46.Разбира се най голямото удоволствие е да изяждам хора в интернет който напразно в продължение на години се опитват да ме надприказват, но не им стигат интелект, познания и мисловна енергия.В интернет от стотици конфликти с различни потребители имам само 3-4 поражения с уговорката, че в два от тези случай още не съм си казал последната дума и това предстои да се случи.

Тема Re: Изяждане на човешки хлебарки в интернет-форуминови [re: FlLERO99]  
Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано02.12.24 16:41

и какво ти носи тази, положителна според теб, статистика
хиляди часове пропиляно време, та да се окажеш прав
но колко отсрещната страна е приела твоята правота за нейна...
пък и да я е, мисията ти е да просвещаваш другите ли е
кога ще бъдеш щастлив

написал си "Ако на ден не изям поне един ............ в интернет не се чувствам човек."
сам по себе си не си ли човек
и още една ключова дума - в интернет
в живота със същата агресия ли вървиш

Тема Re: Изяждане на човешки хлебарки в интернет-форуминови [re: holi_day]  
Публикувано03.12.24 15:24

Аз съм щастлив като го правя.

В живота извън работата ми почти не контактувам с никой.От никой нищо не искам, имам си всичко и не е нужно да агресирам където и да било.В реалния живот съм умерен, миролюбив и разумен човек, не поемам рискове.В интернет това е отделен въпрос, все пак аз трябва да се забавлявам по някакъв начин, а и някой трябва да напише на хората истината.Не държиш сметка, че с тези спорове попивам огромни количества ценна информация и отдавна отдавна съм измукал интелектуалния потенциал на много места в интернет.

Публикувано10.12.24 14:52

В отговор на:

измукал интелектуалния потенциал

откакто всеки се образова в нета, наистина е голямо изМУУУКАНЕ и изКУКАНЕ
често е единственото място откъдето хората преписват, попиват истини, полуистини и глупотии...

Тема Re: Изяждане на човешки хлебарки в интернет-форуминови [re: holi_day]  
Публикувано15.12.24 14:14

Определено кратката и детайлна информация относно даден проблем е по добра от цяла книга по въпроса.

Негативния ефект на съвременния интернет главно Фейсбука е, че хората се осъзнаха , че са зли, осъзнаха че и другите хора са зли и всички са индивидуалисти и обществото още повече се раздели и атомизира вместо като се свърже да се обедини.

Публикувано27.12.24 14:11

кратка информация по много въпроси прави човека с разностранни интереси, но повърхностни познания

направо се познах в горното

колкото до злостта в човека и осъзнаването, че другите са зли...
ако я има, не е лошо да има самопознание и ориентиране в средата
някои го наричат "порастване".
като дете - всички, с които общуваш са добронамерени и те обгрижват, растеш и констатираш, че не всички хора са така настроени спрямо теб, а от някои просто трябва да се пазиш...

за индивидуализма... тук вече да се замислиш за единак и стадо... гледах скоро документален филм за най-старите жители на планетата... налагало се е да не са индивидуалисти, за да оцеляват. сега можем, макар и с ред условности, да приемем, че можем да си позволим лукса да сме индивидуалисти. особено, ако сме заети само със собственото си съществуване. но пак се налага среща и взаимодействие с други хора.

Автор M1l1taryM1nD ()
Публикувано15.01.25 01:23

Аз просто им се смея на фалшивите "ценности". На наивността и глупостта им. Псевдо-интелектуалци дето ми цитират западни медии с автори дилетанти, псевдо-експерти и пропагандисти. В същото време Европа затъва, но ние ще бием руснаците с оръжия дето не произвеждаме и ресурси дето ги нямаме. И парите взеха да свършват нещо. Много терапевтично ми действа да ги гледам как затъват и просто да им се смея. Вон-Дер-Лайен и Кая Калас ще ни оправят

Автор Kama Sutra (Ястребовски)
Публикувано30.01.25 13:39

Ха. Аз съм такъв евроатлантик, демократ, либерал, защитник на западни ценности. Дали ще ме изядеш с парцалите?

Здрасти Файле.

Тема Re: Изяждане на човешки хлебарки в интернет-форуминови [re: Kama Sutra]  
Публикувано01.02.25 07:19

Здрасти.

Автор Kama Sutra (Ястребовски)
Публикувано01.02.25 07:52

Как върви живота?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.