|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Българката се чуди къде да се натресе и да ражда
|
|
| Автор |
FlLERO99 (оптически пост ) |
| Публикувано | 01.11.24 22:46 |
|
|
В голяма опасност са неразумните български и не само български мъже.Това което става през последните 20-25 години е българката се чуди къде да се натресе на готово и да ражда деца.Моите изчисления показват, че за отглеждането на едно дете до 25 годишна възраст даже и да не му купите апартамент и джип това ще коства поне 150 000 евро.Ако не можете да осигурите тези пари и вие и детето ще се потопите в десетилетна бедност на практика до края на живота ви.
Българката далеч няма за цел заедно с вас да гради общо бъдеще, заедно да събирате капитал и да изплащате жилище и кола, тя иска да се натресе на готово на добре уредено място и там да командва и взема решения вместо вас.Формулата на брака е 3 месеца секс, 3 години любов и 30 години неприязън.
Ако в работата си българката е безупречен професионалист, то в личния и семейния си живот в нейните действия няма никакъв морал, никаква вярност, никаква почтеност, никаква точност, никаква отговорност, никаква праволинейност, никаква сигурност може да ви изостави по всяко време и сега веднага и след 20 години брак внезапно.Извън работата си живота на българката е хаос, бедност, проблеми, безразборни връзки, безотговорно социално поведение.
От гледна точка на психоанализата мозъка на жените по цял свят е така проектиран, че първо да искат деца, второ да искат тези деца да бъдат осигурени материално. В капиталистическо общество в което всеки гледа да те изяде и пред сигурните перспективи за Трета световна война само луд мъж може да се навие на този вариант.Изобщо според мен мъж който се е навил да създава семейство с деца по време на прехода в България не е добре с главата, той е луд е не мисли какво може да стане.Вече имам подозрения, че паранормални сили отнемат разума на мъжете и ги тласкат към такива самоубийствени варианти в името на запазването на човечеството.То човешката цивилизация вече няма време, няма бъдеще пред себе си за да се раждат толкова много хора.Това е вариант който е ставал преди 50-100 години когато е имало перспективи.
| |
|
Тема
|
Re: Българката се чуди къде да се натресе и да ражда
[re: FlLERO99]
|
|
| Автор |
vida1929 () |
| Публикувано | 02.11.24 07:45 |
|
|
Много си умен, възхищавам ти се, но за някои неща не съм съгласна.
Има типове мъже и типове жени. Ако говорим за силен мъж мъж, а не мъж жена, той прави всичко за жената, защото така ИСКА и МОЖЕ.
Силният мъж прави всичко за жената, защото има полов нагон. Половият нагон го тласка.
Мъжът не е длъжен на жената. Той го прави доброволно, защото иска да я вижда щастлива, да я вижда как като дете се радва на живота ,на спокойствие и задоволеност, иска и може да поеме отговорност да се грижи за жена и дете.
Има и слаби мъже с женски характер, които се натрисат на жената, ухажват я само на думи,но не и дават нищо материално и духовно. Жената се подлъгва по такъв мъж само за да не е сама, ражда деца. Влюбеността и ухажването на мъжа минават за два-три месеца, любовта свършва до една-две години и мъжът загубва интрес и мотивация в тази връзка/брак. Мъжът започва да работи как да е, след работа лежи на дивана, а някои мъже и не работят, изкарват малко или никакви пари и тогава жената се чуди как да свързва двата края и да издържа децата.
Така че по-добрият вариант за жената е от самото начало да търси мъж с пари, стабилна професия,стабилен доход и имоти и не само мъжът да има всичко това, но и с цялото си сърце да иска да го сподели с жената.
Защото има стиснати мъже, които имат много пари и възможности, но не дават дори един букет на първа среща
Така малко повърхностно го написах, но не искам да се задълбочавам в неща, които на този етап на живота ми не ме интересуват. Когато е трябвало да знам всичко това, съм лапала мухите, както казваше баба ми, просто защото не е имало женствени жени в моя род, които да ме научат на това, а имаше мъжествени жени, които се бореха с обстоятелства, работеха на две места и рано загубваха женствеността си. Но това е друга тема.
Редактирано от vida1929 на 02.11.24 10:12.
| |
|
Тема
|
[re: vida1929]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 02.11.24 13:57 |
|
|
Мъж силен или слаб, мъжествен или женствен, отговорен или безотговорен знае ли ги тези неща, направи ли един обективен безпристрастен анализ на финансовите и политическите перспективи няма да създаде семейство с деца.Много хора като докопат някакви пари били на куп готови пари или висока заплата си мислят, че това ще продължава до края на живота им, а то продължава само за някакъв период от време месеци или години.И като се подлъжат да създадат семейство в такъв благоприятен момент и след време парите изчезнат без да могат да изкарат достатъчно пари от другаде семейството се разпада.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
vida1929 () |
| Публикувано | 02.11.24 16:31 |
|
|
Съгласна съм, че икономическите и исторически условия не са подходящи за създаване на семейства и деца. Правилно си написал,че сега отглеждането на дете излиза 10-20 пъти по-скъпо от соц-а. Понеже имам внуче и знам.
Но младите се възпроизвеждат и не можеш да спреш този процес. И по време на войни и кризи се раждат деца.
Извинявай,но ти ако харесаш някоя жена в заведение, на улицата или в обща компания и искаш да правиш секс с нея, не й казваш направо:ела да правим секс, защото ще я уплашиш, защото ако тя е нормална жена,ще те отреже. Даваш й илюзията, че искаш нещо сериозно с нея. Защото всяка млада жена в детеродна възраст се надява,че всеки срещнат мъж може да е нейния бъдещ баща на децата Й и неин съпруг.
Редактирано от vida1929 на 02.11.24 16:36.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 02.11.24 16:48 |
|
|
Никъде не съм писал, че сега отглеждането на дете е 10-20 пъти по скъпо отколкото през соца, още повече тогава може цените да са били 10 пъти по ниски, но и заплатите са били 10 пъти по ниски и пак се получава същото.Само че през соца здравеопазването беше безплатно, по лесно се завършваше висше образование откъм тежест и сложност на изпитите.
Никакви илюзия не съм съм давал на никоя освен само един единствен път, не съм подлъгвал жените, че искам нещо сериозно освен един единствен път и винаги намеренията са ми били сериозни с изключение на два, три пъти.Но много мъже постъпват точно по този начин.Мъжете които имат успешен сексуален живот са с много добри гени и ниски изисквания, мъжете които нямат успешен сексуален живот като мен обратното нямат добри гени и имат огромни изисквания.Никоя няма да се хване с по грозен и по тъп от нея освен по изключение временно, но има и красиви и умни жени с не високи изисквания и стават изключения.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
vida1929 () |
| Публикувано | 02.11.24 17:29 |
|
|
За мен е нормално така:
Хващаш се с един партньор, изкарваш с него 10-20 години, после с друг още толкова. А някои имат и по три брака и между тях може няколко уж сериозни връзки, докато намерят подходящия човек.
Това е нормален сексуален живот, според мен. А според теб?
Писал си,че отглеждането дете сега струва 150000 евро, и то само отглеждането,без да му купуваш апартамент и кола.
Не знам как си ги сметнал при положение,че никога не си гледал дете. Няма да споря.
Редактирано от vida1929 на 02.11.24 17:35.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 02.11.24 18:20 |
|
|
Относно нормалния сексуален живот съм в общи линии съгласен с теб.
300 000 лева до завършването на висше образование на 25 годишна възраст се получават по около грубо казано по около 12 000 лева на година или само 1000 лева на месец за храна, дрехи, обувки, компютри, телефони, здравни разходи, образование и даже и тези пари няма да стигнат.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
alisalisa (Lipari също) |
| Публикувано | 03.11.24 09:40 |
|
|
Дреме й на българката за половите ти фантазии и бакалските ти сметки.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
vida1929 () |
| Публикувано | 03.11.24 14:09 |
|
|
Добре, Файлър, съгласна съм с теб.
Но аз изглежда съм малко тъпичка, защото не мога да схвана цел на темата ти и коя е целевата ти група.
Ако целта ти е да предупредиш мъжете, можеше директно да се обърнеш към тях и да напишеш нещо от рода на: Мъже, господа, пичове или както там искаш, не правете деца на българките, не създавайте семейства и сериозни връзки с тях, защото те са лоши,проклети, меркантилни к...и. Ти нещо подобно си писал много пъти. Толкова си задобрял в тази тема, че вече ти е време да отвориш един канал в ютуб.
Ако целта ти е да дадеш израз на омразата си към българката, продължавай в същия дух. Ний си зобим пуканките и четем тук-там по диагонал.
| |
|
Тема
|
[re: alisalisa]
|
|
| Автор |
vida1929 () |
| Публикувано | 03.11.24 14:26 |
|
|
На българката започва да й пука, когато започне да яде шамарите.
Ако навремето знаех как да разпозная първите симптоми на нарцистично-личностно разстройство у мъжа, щях овреме да се оттегля от връзката. Щях да зная как да не го дразня и провокирам излишно.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|