Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:34 12.03.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Затварят напълно нормални хора в лудницинови  
Автор FlLERO99 (оптически пост )
Публикувано04.04.23 12:42

В българските психиатрични клиники продължават да затварят напълно нормални хора, да използват забранени практики като електрошокове и бой и да пишат епикризи на психично болните с напълно невярно очернящо личността съдържание.Реално поради воденето на отчет държавата забранява на излекуваните психично болни да започнат работа, а после си иска данъците.България това е една варварска държава която не знам какво прави в западния свят.

Тема Re: Затварят напълно нормални хора в лудницинови [re: FlLERO99]  
Автор vida1929 ()
Публикувано04.04.23 12:56

Психиатрията е сравнително млада дисциплина, не наука а база от предположения, и съществува от има-няма сто години, и лекарствата й от толкова. Аз пък се чудя какво сме правили с лудите преди това? Ами щъкали са си сред нас. А сега ги навираме в лудници и ги тъпчем с "лекарства". Това е защото някои не искат да си гледат в къщи близките, които са подлудили и на всичкото отгоре искат да се отърват от тях.
Всички сме нормални, до доказване на обратното.

Тема Re: Затварят напълно нормални хора в лудницинови [re: vida1929]  
Публикувано04.04.23 12:58

Ами щъкали са си сред нас. А сега ги навираме в лудници и ги тъпчем с "лекарства". Това е защото някои не искат да си гледат в къщи близките, които са подлудили и на всичкото отгоре искат да се отърват от тях.
Всички сме нормални, до доказване на обратното.

Масова практика е гадни родители да поставят под запрещение съвсем нормалните си деца и да ги вкарват в лудници наред с истински лудите.Това го видях докато бях в Курило през 2008ма.А в другата лудница на "Екзарх Йосиф" ми написаха такава епикриза която изобщо няма нищо общо с реалността.Помня всичко което съм говорил там досега и не съм казвал нищо на тема преследване и унищожение.Друг проблем в друг тип болници на починали от х болест ги пишеха починали от ковид явно заради пари.Практика е като почине човек в болница някой от останалите болни в стаята или персонала да ограбят починалия и имам точно такъв случай с един познат в Пирогоф на който му свиха 300 лева и личната карта.

Автор jumbles (wild spirit)
Публикувано04.04.23 13:47

нямам поглед ... но звучи ижасяващо

затвърждавам мнението си, че човек е най-вероломното същство на тази планета

Тема Re: Затварят напълно нормални хора в лудницинови [re: jumbles]  
Публикувано04.04.23 13:50

Нещо повече - има проект психично болните в България да бъдат лишавани от права, отделяни от обществото за 3 години като изобщо не е ясно дали ще получават пенсии то това време или ще ровят по кофите.Такова нещо написа един психиатър от Курило който имаше наглостта да ми преразказва картона от психиатрията тук в клубовете на дира през март 2013та...

Автор vida1929 ()
Публикувано04.04.23 13:55

А в другата лудница на "Екзарх Йосиф" ми написаха такава епикриза която изобщо няма нищо общо с реалността.Помня всичко което съм говорил там досега и не съм казвал нищо на тема преследване и унищожение.

Значи си нямал мисли за преследване и унищожение?
Възможно ли е да си споделял нещо с твоите родители и те да са казали на психиатрите?
Всъщност какви ти бяха симптоми, за да те диагностицират с шизофрения и кой поиска това? Беше ли опасен ? Изпадаше ли в неконтролируем гняв с опасност да нараниш, убиеш някого? Имаше ли мисли за самоубийство?

Тема Re: Затварят напълно нормални хора в лудницинови [re: jumbles]  
Автор vida1929 ()
Публикувано04.04.23 14:04

Да, това го има само при хората. Животните могат да се изядат ако са гладни, но не и за да издевателстват един над друг.

Публикувано04.04.23 14:10

Нямал съм нито мисли, нито думи за преследване и унищожение, но май доктор Конова написа това в епикризата като на практика ми направи страхотна услуга защото планирам скоро да отида при военните с двете епикриза и да ме отчислят от военния отчет, и да не ме занимават ако стане война.Нищо не съм споделял с никой, не съм имал такива мисли в психиатрията, гледах само цигари да намеря.

Диагностицираха ме с параноидна шизорения мисля, че на 24ти авуст 1998ма в една военна психиатрия докато бях в казармата въз основа на донос в който вероятно е замесена майка ми с която сме разделени от 10ти май 1993та.Там се оправих лесно, но не можах да се организирам да намеря кой е написал доноса и да го съдя.После в края на август 2005та след истинска и много тежка шизофренична криза(вече бях наистина луд за разлика от казармата)ме диагностицираха с тази диагноза само защото казах, че в Библията е написана научна истина.Психиатъра по късно се оказа атеист и невярващ.Дали съм бил опасен по скоро да.Мисли за самоубийство съм имал само по време на първата криза август 2005та заради потенциална намеса на демони или халюцинации за демони на физическо ниво.Въпроса е, че в казармата през 1998ма съм бях съвсем нормален човек, а се опитаха въз основа на донос да ме вкарат в лудницата.

Публикувано04.04.23 14:16

Всякакви опити за издевателства над мен особено от хора на държавна служба са опасни и за тях и за цялата държавата защото могат да доведат до серии от дела които да започна срещу тях и шумно да ги рекламирам не само в интернент включително Фейсбук, но и телевизиите също.И като не спечеля делото веднага на следващия ден плащам и започвам второ, после трето, пето, десето.Докато разсипя живота на глупака който сам се е пъхнал в устата на лъва.

Автор vida1929 ()
Публикувано04.04.23 15:49

Диагностицираха ме с параноидна шизорения мисля, че на 24ти авуст 1998ма в една военна психиатрия докато бях в казармата въз основа на донос в който вероятно е замесена майка ми с която сме разделени от 10ти май 1993та.

Защо се влошиха отношенията ти с майка ти? Ти мразиш ли я? Защо тя пише донос срещу теб, какво иска?
Чела съм,че много те е тормозила да учиш, но ми убягва защо всъщност сте скарани,направо да кажа-се мразите.
Какво би ти помогнало в онези трудни за теб моменти, за да не полудееш?
Малко любов, подкрепа и разбиране от тяхна страна? Приятелско рамо, обичта на жена?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.