|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Музика
|
|
| Автор |
blood9 () |
| Публикувано | 23.06.21 11:21 |
|
|
Интересно е направено как я изпращат. И емоциите.Хубаво са го направили как приятелите се разделят с нея емоционално.
Е там певиците са отрано такива и изживяват доста неща, докато напуснат групата, дори и любимките.
Все ми се струва сбъркано да има стари певци известни.
Редактирано от blood9 на 23.06.21 11:27.
| |
|
|
|
Жълтаците така са се удавили в мелодрама, че се опасявам, че бомбата и виетнамската война им малее. Мисля, че е време да им време да им спретнем нещо по-сериозно.
| |
|
|
|
Не е мелодрама, ами си е точно направено както трябва да е при емоционални същества, като вече не са колектив групата и са преживели стотици концерти и изпълнения през тези години и са се харесвали. А и песента е с тази лодка, все едно я изпращат в оня свят.
Е Американските рептили винаги побеждават, то е ясно. Ама хубавото е, че толкова много са се променили японците и други същества са пратили на Земята, а не като тяхните жестоки предци.
Станали са по-истински емоционално от българките.
| |
|
|
|
АБе Блъди какви са тези детски банди дето слушаш?! Аз зная АКБ48 от жена ми и децата ми които им беха фенки преди 6 години. Ама ти си дрът човек а това е детска музика.
ОК, отворих клипчето и се сетих че жена ми го показваше наскоро
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television.Редактирано от lsrael Thornstein на 23.06.21 18:56.
| |
|
|
|
Не ти вярвам.
| |
|
|
|
Пробвай , може да ти хареса.
| |
|
|
|
Поради много неща ги харесвам, а да узнаеш ли искаш?
| |
|
|
|
Човек, тия също водят полов живот, при това изобилен. Слушам Васил Найденов, ирон маиден, володя стоянов, това съм аз.
| |
|
|
|
Това с концертите и клиповете, а не само музика по-ми харесва и са по-емоционални.
| |
|
|
|
"Човек, тия също водят полов живот, при това изобилен."
И това го знам. Беше ми интересно преди повече от 10 години групата Perfume, 3 певици японки. Тогава едната си хвана гадже с повече от 12 години възрастен от нея, другата пък случайно я бяха забелязали с един, а третата и нея по-късно имаше гадже.
А за akb48, сигурно всяка различно.
Редактирано от blood9 на 25.06.21 16:29.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|