|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Сам у дома
|
|
Автор |
osvoboden pich (Ultimate good) |
Публикувано | 13.03.21 16:05 |
|
Събота е - почивен ден... Красота и идилия.
| |
|
Подкрепям напълно. Такъв хубав ден е събота за всичко има време, и да си измиеш колата, и да дремнеш разкрасително час-два и то в леглото, а не да се кривиш на дивана
И сега кафенце, разходка и специална вечеря съм обещала, та ще се повихря в кухнята, а това ми е такъв кеф
Големия съм го пратила да рисува колата купихме сутринта нещо като фулмастер за запълване на драскотини по ламарината, та отивам да видя как се получава произведението на изкуството
Хубав уикенд на всички ви
| |
|
А аз се предавам на абсолютния мързел... връткам си по нета, отвреме-навреме някое филмче, някоя игра и пак обратно.
| |
|
Много обичам почивните дни, защото разполагам с цялото време, което е за мен. Днес времето беше чудесно. От понеделник пак дъждове ни чакат.
| |
|
То май всеки ги обича. Аз лично обожавам да мързелувам лежерно
| |
|
Радвам се, че прекарвате добре.
Не съм сама и не съм у дома, но ако позволиш, ще споделя. Имам нужда да споделя.
В село съм по тъжен повод. Погребахме урната с праха на брат ми, в семейния гроб, където лежат мама и прадедите ми по бащина линия.
Моето село ми е легнало на сърцето. Чист планински въздух. Всеки ден вървя 3км до изворче, за да пия и да си налея вода. Водата е изследвана-богата е на водород, а билките наоколо на витамини, аминокиселини, белтъчини и пр. Не че съм останала гладна, за да бера треви по къра. Но да се изчистя малко от всичките боклуци,които ям в града.
Най-обичам леля като ми рече: Я наскуби малко коприва по двора! Значи ще прави нейната несравнима каша с коприва или с намаслени ръце, цялата в брашно ми извика от горния кат : Можеш ли откъсна щир! Аз за срамотиите не знаех какво е щир. То било като лапада и лободата и се слага на баниците.
Та ще постоя, колкото издържа и беж Щурчо към дома.
| |
|
Съболезнования.
Поръчал съм моят прах да се разпръсне на едно мое любимо място, а не да се погребва.
| |
|
За днес бях планувала един преход с последващ пикник, но навън е мрачно и вали, и народа не мога да го помръдна от дивана, което предизвиква в мен съответното задоволство и мир в душата и сърцето, което от своя страна ще доведе до полягане с книжка и блажена дрямка. То и време стана
| |
|
Аз загубих интерес да играя игри много отдавна, но ми доставя удоволствие да гледам как друг играе любимите ми игри от едно време, особено ако има какво да покаже.
| |
|
Моят прах ще бъде разпръстнат над реката, на едно място съм си избрала-където патиците гнездят, отглеждат малките си, там се цамбуркахме и ние с брат ми като малки и се учехме да плуваме.
но сега мисля не за смъртта, а за живота-колкото ми е останал, трябва да го изживея достойно и да се радвам на всеки ден
Пожелавам и на теб живот и здраве
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|