|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Томас Мор?
|
|
Автор |
Glastar (отвратяга ) |
Публикувано | 04.07.20 19:19 |
|
Ако Бойко Борисов, разрешеше на Томас Мор, с парите на Джорж Сорос, да изгради държавата Утопия. След десет години каква ще е психиката на гражданите?
Ще електрифицират, плюс съветска власт, заедно и отговорно ще ебат жените, дружно ще жънат, и пеят бодри жетварски песни. Обаче в кръчмите? Не може човек за човека да е брат, и на третата чаша, и на петата, и на седмата....
А курвите? Как с домакините ще говорят на пейката под блока, за класовата борба, и то добронамерено? Ми нали дебелите, и тия с плоските гърди, ще се впуснат в идеологически антагонизъм. И после, водопроводчикът негър, знайно е с три пъти по голям хуй, от Андрей, на клавесина в консерваторията.
О
| |
|
Наистина ли тези глупости и предубеждения са ти в главата?
| |
|
Лъчезара, само мен мразиш, или си обичаш да мразиш?
Къде е Къуеилето да ме защити, гадост и зараза!
| |
|
С първосигнално мислене, в затвор в Колумбия, не мож да изградиш стратегия, и да си адекватна на реалиите. Абе хора, вий Нешънъл Джиографик не гледате ли?
И пак ривъ, къде ми е Квелето на мене?
| |
|
да та защитавам, то туй на 2 магарета сено не мой да раздели. Сигурно нивгаш няма да вдяна по-малко ли са им мозъчните клетки на такива или работят на смени.
| |
|
Кажи още нещо, молим ти се, да видим Лъчезарна кво ще напише. Искам да я чета, а тя мене вече не ме обича и не иска да си говорим
| |
|
Аз тоя път та подкрепям. Не може да оставим Сорос пак да на разиграва и да строи нови градове за наша сметка. Не стига дет пусна вируса ами искат да ни ваксинират чипове с Бил Гейтс. Долу 5Же мрежите!
| |
|
Чернишевски, написал Что делать, но реално въпросът който втъкал, е кой да ебем.
Тук, мъже, жени, бол, но Лъчезара е една. Иска ли Тургенев да я ебе, или чака Пушкин?
| |
|
Това беше напълно безпристрастен въпрос. Нямаше никакви чувства в него.
Аз не те мразя, дори не те познавам. Само чета, чудя се и реагирам.
Виж, как хубаво си пасвате с Quellе, защо се занимаваш с други. Няма да ви развалям идилията.
| |
|
Пасваме си, но той си пада по тебе
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|