Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:04 19.10.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Томас Мор?  
Автор Glastar (отвратяга )
Публикувано04.07.20 19:19

Ако Бойко Борисов, разрешеше на Томас Мор, с парите на Джорж Сорос, да изгради държавата Утопия. След десет години каква ще е психиката на гражданите?

Ще електрифицират, плюс съветска власт, заедно и отговорно ще ебат жените, дружно ще жънат, и пеят бодри жетварски песни. Обаче в кръчмите? Не може човек за човека да е брат, и на третата чаша, и на петата, и на седмата....
А курвите? Как с домакините ще говорят на пейката под блока, за класовата борба, и то добронамерено? Ми нали дебелите, и тия с плоските гърди, ще се впуснат в идеологически антагонизъм. И после, водопроводчикът негър, знайно е с три пъти по голям хуй, от Андрей, на клавесина в консерваторията.

О

Тема Re:нови [re: Glastar]  
Автор Luchezara (свободна птица)
Публикувано04.07.20 19:31

Наистина ли тези глупости и предубеждения са ти в главата?

Тема Re:нови [re: Luchezara]  
Публикувано04.07.20 20:07

Лъчезара, само мен мразиш, или си обичаш да мразиш?

Къде е Къуеилето да ме защити, гадост и зараза!

Публикувано04.07.20 20:17

С първосигнално мислене, в затвор в Колумбия, не мож да изградиш стратегия, и да си адекватна на реалиите. Абе хора, вий Нешънъл Джиографик не гледате ли?
И пак ривъ, къде ми е Квелето на мене?

Тема Конови [re: Glastar]  
Автор Quelle (ветеран)
Публикувано04.07.20 20:32

да та защитавам, то туй на 2 магарета сено не мой да раздели. Сигурно нивгаш няма да вдяна по-малко ли са им мозъчните клетки на такива или работят на смени.

Автор Quelle (ветеран)
Публикувано04.07.20 20:41

Кажи още нещо, молим ти се, да видим Лъчезарна кво ще напише. Искам да я чета, а тя мене вече не ме обича и не иска да си говорим

Автор Quelle (ветеран)
Публикувано04.07.20 20:43

Аз тоя път та подкрепям. Не може да оставим Сорос пак да на разиграва и да строи нови градове за наша сметка. Не стига дет пусна вируса ами искат да ни ваксинират чипове с Бил Гейтс. Долу 5Же мрежите!

Тема Re:нови [re: Quelle]  
Публикувано04.07.20 21:01

Чернишевски, написал Что делать, но реално въпросът който втъкал, е кой да ебем.

Тук, мъже, жени, бол, но Лъчезара е една. Иска ли Тургенев да я ебе, или чака Пушкин?

Автор Luchezara (свободна птица)
Публикувано04.07.20 21:25

Това беше напълно безпристрастен въпрос. Нямаше никакви чувства в него.
Аз не те мразя, дори не те познавам. Само чета, чудя се и реагирам.
Виж, как хубаво си пасвате с Quellе, защо се занимаваш с други. Няма да ви развалям идилията.

Автор Quelle (ветеран)
Публикувано04.07.20 21:43

Пасваме си, но той си пада по тебе

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.