Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:00 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
Тема Ще ми се  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано31.05.20 15:21

да чуя вашите разсъждения, предположения или познания за нещо, с което често се сблъсквам, днес отново.
Става дума за негативните, често направо агресивни реакции на някои хора на красивото, на позитивното. ЗАЩО, да му се не види, хубавото и доброто ги дразни?

Как да общувам с такива хора, когато ми се налага? Винаги съм добронамерена и говоря възпитано и с уважение, такива това ги докарва до бяс.
Днес ревах, обадих се на сина ми и той каза: "Абе майко, знаеш, че има такива хора и си личат от малки. На плажа едни деца строят замъци, а други минават и ги ритват с крак."
Да, знам - едните са съзидатели, творци, другите са разрушители, но много ми е трудно да приема това и чисто практически искам да постигна работещ начин да общувам с такива, когато е неизбежно. МОГА да бъда невероятна простачка, грубиянка, ама няма да съм аз и ще се разстроя още повече. Като казах, че го мога, имах предвид, че би било само роля. Лошото е, че трудно ще изляза от нея и ще се чувствам зле.
Наблюдавала съм такива реакции и тук, даже това е основната причина да спра да пиша, освен дето от 7 месеца имам инцидентно нет.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Редактирано от crazymonkey-126377 на 31.05.20 15:36.

Тема И азнови [re: crazymonkey-126377]  
Автор Quelle (старо куче)
Публикувано31.05.20 19:11

да се оплача. Имам огромен проблем. Преди малко станах да си взема сладолед и сега ме мързи да стана да го върна. А това е голяма кутия следолед, не е кво да е, ще се разтопи. Което налага да го ям и да го ям, което въобще не влизаше в първоначалните ми планове. Това ме разстройва. А като си представя как ще ми порасне гъза, ако го изям целия тоя сладолед и няма да мога да си вляза в дрехите, просто ми се плаче и ми идва да умра

Кажете ми защо ме мързи да стана сега?!

Тема Трябванови [re: Quelle]  
Автор crazymonkey-126377 (тиха усмивка)
Публикувано31.05.20 19:53

ли да се извиня?

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

Тема Re: И азнови [re: Quelle]  
Автор Glastar (отвратяга )
Публикувано31.05.20 19:56

Ся трябва се кача да пердаша, ма ме мързи.

Тема Re: И азнови [re: Glastar]  
Публикувано31.05.20 20:49

И твойта ней лесна, се сий работа

Тема Неенови [re: crazymonkey-126377]  
Публикувано31.05.20 20:52

Трябва да станеш по-дебелокожа. Агресия, дето не те касае я игнорираш (щото не мош оправи света), агресия, дето те касае, ако не можеш да я игнорираш, я парираш по някакъв начин. Може с контра-агресия, може със сарказъм, може с презрение. Импровизираш. Аз съм агресивна по природа и обикновено скачам на бой.

Хората са кофти животни по принцип, не търси доброто в човечеството, няма да го намериш. Всеки идва на тая земя да се мъчи и да си учи уроците.

Тема Re: Ще ми сенови [re: crazymonkey-126377]  
Автор jumbles ()
Публикувано01.06.20 06:21

Как да общувам с такива хора, когато ми се налага?

Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано01.06.20 12:35

ЗАЩО, да му се не види, хубавото и доброто ги дразни?

Ти ли отвори прозорчето на мазето та да има къде да спят котките? Не се дразна, бесен съм

Автор Deern (Познат)
Публикувано01.06.20 13:00

Красивото за един може да е грозно за друг — това е в реда на нещата и не знам какво те възмущава.

Ако някой днес нарисува с тебешир улицата и тротоара пред къщи, въобще няма да му се зарадвам, колкото и “красиво” да му се вижда.

Вярвам ти че можеш да бъдеш “невероятна простачка, грубиянка” щом не можеш да кажеш: “Ох, на Вас явно Ви се харесва нещо много по-специално от картина с ваза с цветя”

Автор osvoboden pich (Ultimate good)
Публикувано01.06.20 14:54

В човека се преплита и какво ли не, позтивно, негативно, цинизъм, непукизъм и какво ли още не... Ако негативното се потиска - то не е задълго и често избива на повърхността. Ако приемеш, че всеки човек има пълното право да е какъвто е (и винаги има съответните причини, по-често в детството, когато се формира личността) - знам ли - може и да ти е по-лесно. А пък ако не се опитваш да ги променяш (дори и подсъзнателно), т.е. да нямаш очаквания към тях - може да ти стане още по-леко.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.