|
Тема
|
Искам
|
|
Автор |
Quelle (пристрастен) |
Публикувано | 24.10.19 14:38 |
|
заплащане от Дира, докога ще ви увеличавам безплатно трафика???
| |
|
Искам да плащам на Киро, задължително да ми чете постингите Ей така да му е гадно.
| |
|
Аз съм сигурна, че Киро те чете тайно от другите. Пък ако не е, скоро ще почне, с тоя отрицателен прираст в дирника, скоро ще почнем и да се препрочитаме, оцелелите.
| |
|
Абе тия добрите, не трябва ли да помагат на нас лошите, той добрият си е така или иначе добър, какво да му помагаш. Помагай на лошия да стане добър, не да го хулиш виж колко си лош, напътствай го, наставлявай го, давай му съвети щом си добър и знаеш нещата. той уж добър, па директно тръгва да ме беси, не така бе девойко, ти ако си медицинска сестра за трън под нокът, крак ще отрежеш.
Ей затва ме дразнят добрите, а и никви други качества нямат, добър, добър, ма стой си вкъщи.
| |
|
кой определя лошия и добрия?
що смяташ, че ти си лош, а аз ...хм, добра
тук всеки се прави на това, което не е
значи ти си добър, а аз съм лоша
| |
|
за доброволци няма заплащане
но пък помагаме на непищеши и нечетящи да видят, че има много дзверове по света
да бе, аз като видя 1-2 епизода на Биг брадър, 1-2 на Съдби на кръстопът, 1 на -уф кво беше онова на Нана Гладуиш, 1 епизод На местопрестплението и 1 на Касъл... и виждам, че съм си супер нормална
| |
|
Забрави да споменеш и Монк :)))
| |
|
даа, сега се сетих друго... и най-вече "Луцифер"
| |
|
1-2 епизода на Биг брадър, 1-2 на Съдби на кръстопът, 1 на -уф кво беше онова на Нана Гладуиш и виждам, че съм си супер нормална
И аз съм си го мислила същото. Пък и не знам, особено се отнася за "Съдебен спор", защо трябва да се рови в помията на човешките взаимоотношения.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
|
|
|