Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:09 03.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Имате предполагамнови  
Автор Raffaa (минаващ)
Публикувано15.02.19 19:55

такива дни, в които нещата не вървят, най-буквално. Абе върволица криви ниви. Хляб да отидеш да си купиш като се прибираш и ще те излъжат за капак на всичко допреди хляба. Толкова ти е криво на финала, че даже не можеш да се ядосаш.
Имам чувството, че не целия низ несгоди в последователност ме скапва, а нещо конкретно от целия низ ме е сдухало. Но не мога винаги да го хвана кое е.
При вас как е?

Тема Re: Имате предполагамнови [re: Raffaa]  
Автор alLibi (либиец)
Публикувано15.02.19 20:14

имаме разбира се. Какво ти се изкофти на теб?

בַּעַל זְבוּב

Тема Re: Имате предполагам [re: Raffaa]  
Автор ALONE911 ()
Публикувано15.02.19 20:25

Аз го отдавам на петъка. Просто в петък не ми върви.

Понякога плащаме най-скъпо за безплатните неща. Алберт Айнщайн

Тема Re: Имате предполагамнови [re: ALONE911]  
Автор Raffaa (минаващ)
Публикувано15.02.19 20:30

Чакай малко сега, ти ми прати темата по дяволите.

Тема Re: Имате предполагамнови [re: alLibi]  
Автор Raffaa (минаващ)
Публикувано15.02.19 20:37

Винаги са дреболии, разбира се /то пък кое ли е едро/, но все ми се струва, че има нещо конкретно, което те разглобява и оттам нещата тръгват.
Ти нямаш ли такова чувство?

Автор alLibi (либиец)
Публикувано15.02.19 20:50

Тцъ. Винаги когато се чувствам разглобен има нещо сериозно което се мотае на заден план освен дневните дреболии.

Редактирано от alLibi на 15.02.19 20:51.

Тема Re:нови [re: Raffaa]  
Автор Luchezara (свободна птица)
Публикувано15.02.19 21:09

Ами усмихни се и всичко ще се оправи.
Всичко е от ума ти, от представите в главата ти.

Тема Re: Имате предполагамнови [re: alLibi]  
Автор Raffaa (минаващ)
Публикувано15.02.19 21:22

Така е да, но едно че мярката за сериозни неща не е еднаква за всички, второ сериозни неща не се случват всеки ден.
Добре, хайде как да го кажа, например, дневните дреболии развалят настроението. Някъде там имам чувство, че точно една дреболия го е развалила и другите идват на пълна маса след нея.
Всъщност, ако попиша още малко може да се окаже, че мога и да си изясня нещата.

Автор alLibi (либиец)
Публикувано15.02.19 21:29

> но едно че мярката за сериозни неща не е еднаква за всички
Това няма никакво значение. Важното в случая е че има серозно нещо според теб което те тормози. Така че какво е сериозното нещо което обърна деня ти ако не е тайна?

בַּעַל זְבוּב

Автор vida1929 ()
Публикувано15.02.19 21:29

но все ми се струва, че има нещо конкретно, което те разглобява и оттам нещата тръгват.
Да, има такъв момент. Забелязала съм го и при мен. Нещо като натрупване на негативна нагласа в главата ти и пораженски мисли. По някое време решаваш, че вече не издържаш и изведнъж се предаваш и рухваш.. Тогава те връхлита лавина от лоши събития.
На мен наскоро в един ден ми се случиха три неща.
Сложих във фурната да печа една лазяна,но се оказа, че горния реотан е сдал багажа. Трябваше да обръщам лазанята така че да се изпече и от двете страни и от това преобръщане, тя се превърна в една разплута отврат. Пълен готварски провал. Разстроих се-всъщност за нищо, пълна глупост.
Така разстроена тръгнах до магазина да купя нещо за ядене, за да има какво все пак да сложа на масата и като пресичах улицата ме блъсна колело.
Сложили са ме на една пейка да легна в полунесвяс и от телефона ми са са обадили
на бърза помощ и на мъжа ми. Мъжът ми от бързане е щял да катастрофира, а когато се свестих, видях една ядосана лекарка, която се държеше отвратително.
та от една лазаня колко неприятности

Редактирано от vida1929 на 15.02.19 21:32.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.