Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:23 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Ето кой е лъжеца!нови  
Автор rien ne va plus ()
Публикувано23.01.19 07:54

Ето, давам линк и цитирам, за да няма после изтриване и отмятане:

Първо беше написано това:

Не е вярно, лъжеш. Това мнение не съм го трил и публикувал отново. Ти си лъжец.

Тайните на египетските пирамиди

<3

И след това, се оказва, че е вярно, и че го е изтрил с цел редакция. Аз друго и не съм твърдял.
Но бях наречен лъжец. И бях обвинен, че съм паднал ниско.

I. Сега, когато вече не ме наричаш смешко заради факта, че руснаците са ни освободили, ще ти обясня какво се е случило в хронологичен ред:

1. Изказал съм мнение, различно от това.

2. Ти си го отворил за да видиш какво пише вътре.

3. Аз съм го изтрил за да го редактирам (не ме питай защо, това е функция на сайта и аз я ползвам).

4. Ти си натиснал бутона за отговаряне.

5. Получил си съобщение "Мнението не съществува".

II. След като написа, че можеш да отговориш на всичките мои въпроси, в случай, че не го направиш, значи наистина си бил лъжец, когато си написал, че можеш да отговориш на въпросите. Или с други думи, от 9 кладенеца вода ще донесеш, ама няма да отговориш на това, което съм те попитал.

Тайните на египетските пирамиди

<3

Сега искам специално извинение от Лъчезара, която дори си позволи да напише, че много ниско съм бил паднал, и колко било дълбоко под мен.

Аз написах, че това недоразумение на природата с ник Nuke Dukem си е изтрил мнението, както му е навик вместо да редактира.
А той ме нарече лъжец, и отрече, че го е трил. Аз излязох лъжец, а всъщност лъжеца е той. Искам извинение. Но знам, че от лицемерни и подли хора извинение няма да получа. Това не е за първи път, когато ми се дължи извинение, и не го получавам от Лъчезара. Все пак искам да го има тук, както се казва черно на бяло.

Редактирано от rien ne va plus на 23.01.19 08:18.

Тема Re:нови [re: rien ne va plus]  
Автор Luchezara (свободна птица)
Публикувано23.01.19 09:39

Аз написах, че си паднал ниско по друга причина, но ти нямаш нито ум, нито морал да го разбереш.
И престани да занимаваш хората със себе си, Троле.

Тема Re: Ето кой е лъжеца!нови [re: rien ne va plus]  
Автор blue jewel ()
Публикувано23.01.19 09:44

Струва ми се, че прекалено много значение отдавате на форумните свади и неразбории. Много важно кой за какво бил излъгал. Не че и аз не бях така по едно време... сега ми се вижда глупаво да си хабя нервите за такива неща.

Тема Re:нови [re: blue jewel]  
Публикувано23.01.19 09:47

Ти му казваш да не бъде трол, а това е невъзможно, той затова е тук.

Тема Re: Ето кой е лъжеца!нови [re: rien ne va plus]  
Автор Serenity73 (Inner temple)
Публикувано23.01.19 11:13

Само ми е чудно, какво толкова изяснявате? Еготата си ли?
Кой по-прав и по-крив? Кой лъжец и кой не?
На мен лично Нюк дукем нищо лошо не ми е направил. И не помня да ме е нагрубявал и да ме е предизвиквал със заяждания и подигравки.
Толкова ли е трудно да мине от вас един път?
Знаете ли колко неща на ден и като цяло в живота ми минават от мен? Какво се налага да търпя на всички нива?

Като ситуации, хора и изобщо.
Скоро кола трябва да правя. Някакъв бай х. й ме е застъргал на влизане или излизане някъде където съм бил спрял, и е избягал яко дим. За да не плаща.
Сега ще олекна сигурно минимум с 1200 евро за ремонт.
Ще търсим на черно. Ако не с разсрочки и на бяло.
Но не колата ми е най-важното. Какво ще стане със синът ми е най-важно.
Понеже ако нещото в главата му се раздвижи или обади, умираме прави просто. Тогава всичките пари на света може да са недостатъчни.
Вие си мислите че реално имате проблеми, а нямате такива. Аз имам проблеми!
И то огромни!
Ако е рекъл господ Бог, ще ги разреши той по най -добрият за нас начин.
Което е с пари, се поправя. И не трябва да го мисли човек. Само да сме живи и здрави. Другото е пепел и прах.. Шефки.. Мефки.. Контроли и фирми.
Сега си дърпам почивка и няма да бързам.
Понеже никой не е на моята.

Through the pain man rises!

Редактирано от Serenity73 на 23.01.19 11:15.

Тема Re:нови [re: Luchezara]  
Автор blue jewel ()
Публикувано23.01.19 11:27

То всички сме тролове малко или много, понеже никой не пише само по същество в клуба, а и всички сме участвали в кавги.

Ама какво да правиш, хора сме. Важното е да гледаме да не си хабим нервите за глупости, че не се възстановяват после.

Тема Re:нови [re: blue jewel]  
Публикувано23.01.19 11:33

Явно не си наясно с дефиницията за трол.

Тема Re: [re: Luchezara]  
Автор METHOD (МБ)
Публикувано23.01.19 12:58

Направо е невероятно как някакъв от една страна очевидно сериозно нестабилен психически човек, а от друга със силно развита мания за величие разиграва 10 възрастни, както и когато си поиска.

В другите клубове отдавна не му обръщат внимание - призовавам и вас - не хранете трола!

Дефиниция за интернет трол има тук - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82_%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB

Човека отговаря напълно на нея!

Мето.

Тема Re:нови [re: Luchezara]  
Автор rien ne va plus ()
Публикувано23.01.19 13:01

Ами да беше обяснила, тролке.

Ти и сега не обясняваш, само пускаш някакви мъгляви общи обвинения, според които аз по дефиниция съм лошият. Кето по същество си е тролене от твоя страна.

Тема Re:нови [re: METHOD]  
Публикувано23.01.19 13:03

За мен вина има модераторът. Като търпи тролове в клуба, за който отговаря, така ще е.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.