|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
Тема
|
За жените
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 08.11.16 15:16 |
|
|
Защо шантавите жени не са мазохистки или добри. Все са някакви мислещи се за готини, и изискващи от мъжете много неща за да са им гаджета.
Редактирано от blood2 на 08.11.16 15:17.
| |
|
|
|
За пръв път поставяш този въпрос. Прекалено е сложен, не мога да преценя.
| |
|
|
|
От 2007ма година стана много трудно да се забие качествена мацка. Може би главната причина затова е че се появиха много на брой богати мъже и ние не сме им конкуренция.
| |
|
|
|
Богатите станаха доста.
Но основната ми идея е, че за да си добър и да помагаш на някой трябва да си нормален. А шантавите жени са егоистки и затова няма как да са добри, а са все злобни.
| |
|
|
|
Ти не знаеш ли че логиката на жените няма нищо общо с нашата логика. Техният начин на мислене е все едно идват от друго измерение. Това е трябвало да го разбереш още преди да навършиш пълнолетие.
По въпроса за богатите спор няма че те станаха много. Това има и плюсове и минуси. Плюсът е че дават работа и че минималната заплата се увеличи и стигна прилична цифра от 420 лева. Лошото е че засега няма как да стигнем богатите и те ни засенчват в доста сериозна степен.
| |
|
|
|
Пак изключително мъдър, дълбокомислен, екзистенциален въпрос. Обаче за съжаление не знам какво да ти отговоря, защото не съм шантава.
| |
|
|
|
Е, че още по-добре тогава. Намери си нормална. За какво ти е шантава?
| |
|
|
|
А тогава защо ти харесва този форум, ако се мислиш за нормална?
| |
|
|
|
Е ако си намеря, няма да я заслужавам и ще се депресирам.
| |
|
|
|
тея пише че са били съученици в у-ще
а тука сам колко фалшиво пее като е на живо!?
колко е тъпо - на оригинала си помислих че в момента го измисля каквото пее, а тука повтаря заученото.. тъпо
от както има компютри, всичко е на плейбек - пускат парчеето и "пеят" отгоре.
А четох- един каза че дигиталния звук е много изкуствен и не може да се използва за терапия, както плочите..
---
аз понякога много завиждам :(Редактирано от petarst на 08.11.16 21:57.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|