|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Смешни линкове, вицове и т.н.   |  |  | Автор | blue jewel () |  | Публикувано | 07.11.16 11:10 |  |  | 

Къде се изпокрихте всички? Ето ви една нова тема. Слагайте тук смешни неща, свързани с темата на клуба, а може и други.

Това е проверено от мен  Ако някой не разбира английски, мога да преведа.

Редактирано от blue jewel на 07.11.16 11:11. 

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Смешни линкове, вицове и т.н.  [re: blue jewel] |  |  | Автор | expat () |  | Публикувано | 07.11.16 12:50 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Смешни линкове, вицове и т.н.  [re: expat] |  |  | Автор | blue jewel () |  | Публикувано | 07.11.16 12:54 |  |  | 

Мерси, че не ме остави да си говоря сама  Че всички нещо се правят на интересни и се крият...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Смешни линкове, вицове и т.н.  [re: blue jewel] |  |  | Автор | expat () |  | Публикувано | 07.11.16 13:05 |  |  | 

Moже още да са в шок от изборите... или да са висели по опашки цяла нощ.

Защо пък и да не се забавляват в хубавото време навън?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Смешни линкове, вицове и т.н.  [re: expat] |  |  | Автор | blue jewel () |  | Публикувано | 07.11.16 13:11 |  |  | 

Ми ако са свободни, може и да се забавляват. Макар че е понеделник и средностатистическият човек като мен е в офиса и може само да гледа хубавото време навън  Пък изборите... хич не съм и стъпила да гласувам, .

Редактирано от blue jewel на 07.11.16 13:14. 

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

Имаше друго решение- маркиране на < Не подкрепям никого>
 На балотажа ще гласуваш ли?

|  |  |  
             |  |  | 

В момента се сещам за един надпис върху билборд, който видях наскоро- < Мързелът е вроден талант>

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички) |   | 
 |