Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:39 01.01.26 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Каква може да е причинатанови  
Автор jjewel ()
Публикувано20.05.15 23:11

да търся само лошото във всичко? Дори когато нямам кой знае какви проблеми, намирам за какво да ми е гадно и неприятно. То винаги ще се намери нещо, разбира се, никога животът не е идеален, и се хващам за това и започва да ме човърка, иначе не мога да живея. Ако изгоня тази мисъл, започвам несъзнателно да търся друга, която да ме тормози. Дори нещо хубаво да се случва, си казвам "е, и какво, скоро ще мине". Ако се опитам да отхвърля въобще лошите мисли и да се чувствам добре, все ми се струва, че ще бъда "наказана" за това и ще ми се случи нещо още по-лошо.

Каква е причината според вас за такъв начин на мислене?

Редактирано от jjewel на 20.05.15 23:13.

Тема Re: Каква може да е причинатанови [re: jjewel]  
Автор Rosemary (параабсолютна)
Публикувано21.05.15 12:02

Ако някой ти отговори на въпросите, то вероятно ще получа отговор и за себе си :-).

Тема Re: Каква може да е причинатанови [re: Rosemary]  
Автор jjewel ()
Публикувано21.05.15 13:54

Да, ние си приличаме.
И аз не знам защо питам тук, вече никой не остана, а и да е останал, точно той ли ще знае? Търся къде да споделям, но няма и няма. Чувствам се самотна. Както и ти.

Автор jjewel ()
Публикувано21.05.15 13:59

Как сте вие с дъщеричката?

Публикувано21.05.15 15:05

Благодаря, добре сме.

Публикувано21.05.15 15:06

Да, чувствам се самотна

.

Автор jjewel ()
Публикувано21.05.15 15:38

Какво да правим с тази самота, Розмари? Уж около тебе хора, хора... семейство, деца, колеги... а все си сам.

Редактирано от jjewel на 21.05.15 15:42.

Тема Не помнянови [re: jjewel]  
Автор nbb (весела)
Публикувано22.05.15 09:15

дали беше тук, когато обсъждахме хюман дизайн. Може да си направиш карта и да видиш дали случайно нямаш портал 40 - самота.

Публикувано22.05.15 10:38

Не знам, Джевел.
Живее ми се, и ще си го изживея този живот колкото ми е отреден, но ми е ужасно трудно.
Липсва ми, много ми липсва тази прословута сродна душа, или партньор, или гадже, или мъж, или съпруг или както го наричат там.

Хубаво е, да те помилват по рамото. Но ако ръката, която те милва, не е на любим човек, то тогава става не милване, а насилие.

Тема Re: Не помнянови [re: nbb]  
Автор jjewel ()
Публикувано22.05.15 11:25

Бях, обаче ми се видя сложно и безинтересно, пък и не вярвам в астрологии и тем подобни...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.