|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Д-ре, изяж си
|
|
Автор |
Rosemary (параабсолютна) |
Публикувано | 11.10.14 18:35 |
|
дипломата, или вестникарите са ти дали хилядарки, за да твърдиш подобна глупост.
Уводна статия на "Стандарт" от днес. По повод деня на психичното здраве, 10 октомври, шефът на Психоклиниката в Пазарджик твърди, че само богатите били депресивни и страдали от фобии, а бедните, понеже, се борели за ежедневното си оцеляване, нямали време за глезотии.
Нямам думи.
„...С каквато мярка меря, с такава и ще ми се отмери...“
| |
|
... дай линк, моля..
Такава е на любовта мощта,
че възвишава низките неща.
| |
|
E, чета хартиени копия.
| |
|
След голямо ровене - ето:
И се извинявам - докторът не бил от Пазарджик, ами от Хасково. И не било Психоклиника, ами Център за психично здраве.
В хартиеното издание обаче това е на първа страница. И е написано в друг стил, но цитираните думи са точно тези.
„...С каквато мярка меря, с такава и ще ми се отмери...“Редактирано от Rosemary на 11.10.14 23:50.
| |
|
Предимно богатите боледували, обаче в заглавието пише, че почти половината българи боледуват. Това много богаташи в тая държава, много нещо
| |
Тема
|
Бая доктори
[re: Rosemary]
|
|
Автор |
nbb (весела) |
Публикувано | 12.10.14 18:12 |
|
трябва да си изядат дипломите, да знаеш. Що глупости говорят... Чудя се дали сами си вярват обаче.
Ти пусна ли си картата в темата за Хюман дизайн преди време ? Да видя дали имаш някой от депресивните канали.
| |
|
Това се случва в страна, в която заместник-министърът на здравеопазването твърдеше, че СПИН нямало вече, понеже бил излекуван, като детският паралич. Съжалявам за неточността на цитата, нещо подобно беше. Какво се удудваш
| |
|
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Леле, каква глупост! бедните, понеже, се борели за ежедневното си оцеляване, нямали време за глезотии
Че богатите се депресират също както и бедните, за това спор няма, но че бедността не е повод да се депресираш ... ша ма прощава докторът, ама ...
Богатите се депресират от слободия, бедните - от безизходица, най-общо казано. Всъщност, по-дълбоката причина и при едните, и при другите е обща - дисбаланс между материалното и духовното.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Да, и това също.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|