|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Д-ре, изяж си   |  |  | Автор | Rosemary (параабсолютна) |  | Публикувано | 11.10.14 18:35 |  |  | 

дипломата, или вестникарите са ти дали хилядарки, за да твърдиш подобна глупост.

Уводна статия на "Стандарт" от днес. По повод деня на психичното здраве, 10 октомври, шефът на Психоклиниката в Пазарджик твърди, че само богатите били депресивни и страдали от фобии, а бедните, понеже, се борели за ежедневното си оцеляване, нямали време за глезотии.

Нямам думи.

„...С каквато мярка меря, с такава и ще ми се отмери...“

|  |  |  
             |  |  | 

... дай линк, моля..

Такава е на любовта мощта,
 че възвишава низките неща.

|  |  |  
             |  |  | 

E, чета хартиени копия.

|  |  |  
             |  |  | 

След голямо ровене - ето:

И се извинявам - докторът не бил от Пазарджик, ами от Хасково. И не било Психоклиника, ами Център за психично здраве.

В хартиеното издание обаче това е на първа страница. И е написано в друг стил, но цитираните думи са точно тези.

Редактирано от Rosemary на 11.10.14 23:50. 

|  |  |  
             |  |  | 

Предимно богатите боледували, обаче в заглавието пише, че почти половината българи боледуват. Това много богаташи в тая държава, много нещо

|  |  |  
             | 

| Тема |  Бая доктори  [re: Rosemary] |  |  | Автор | nbb (весела) |  | Публикувано | 12.10.14 18:12 |  |  | 

трябва да си изядат дипломите, да знаеш. Що глупости говорят... Чудя се дали сами си вярват обаче.
 Ти пусна ли си картата в темата за Хюман дизайн преди време ? Да видя дали имаш някой от депресивните канали.

|  |  |  
             |  |  | 

Това се случва в страна, в която заместник-министърът на здравеопазването твърдеше, че СПИН нямало вече, понеже бил излекуван, като детският паралич. Съжалявам за неточността на цитата, нещо подобно беше. Какво се удудваш

|  |  |  
             |  |  | 

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

|  |  |  
             |  |  | 

Леле, каква глупост!  бедните, понеже, се борели за ежедневното си оцеляване, нямали време за глезотии

Че богатите се депресират също както и бедните, за това спор няма, но че бедността не е повод да се депресираш ... ша ма прощава докторът, ама ...
 Богатите се депресират от слободия, бедните - от безизходица, най-общо казано. Всъщност, по-дълбоката причина и при едните, и при другите е обща - дисбаланс между материалното и духовното.

Не гледайте как изглежда, разберете какво Е

|  |  |  
             |  |  | 

Да, и това също.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички) |   | 
 |