|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ракови образувания,тумори...
|
|
| Автор |
44 DOUBLE ZERO (Faith savior) |
| Публикувано | 07.10.14 04:37 |
|
|
..и чуството за достойнство,чест и себеуважение.
Никога не съм можел да разбера превиващите се хора,рабополепниците,нагаждачите и сол-ташаците на шефовете и отговорниците.
Трябва да си едно твърде долно същество,лишено от морални устои,чуство за нормалност и достойнство та да лижеш задници,да превиваш гръб пред авторитети..и да се гордееш с това.
За мен такива хора са равнопоставени на едно с червеите.
Без значение до какви позиции са се добрали и как въумяват да спят..изобщо ми е интересно.
Ако в момента не мога да спя..то това е от потреса и гнусотата на света в който живея.
Свят в който трябва да си плюпеното меченце на отговорничката или шефката..
Да и се хилиш като рапон насреща и да и казваш неща и суперлативи които изобщо не мислиш.
Такъв грях..никога не съм си слагал на дущата.
Отново съм прегазен от приоритиране,отново моите гафове се забелязват,общите не.
Отново ми се напомна с почукване..че не съм всеобщия любимец..и дори и чуждите грешки ми се приписват.
Отново имам многото малки борби със автокъщи,гаранции,със шефове,смотани и мързеливи колеги..отново се отнасят с мен като с куче.
Не ме харесват..мислят че трябва задължително да бъда прецакан и наврян на кучето в гъза.
За шефките си говоря.
Които за едни си затварят очите за всекидневните им безброй парадоксални грешки..а за мен който се пази,внимава да не е в издънки..и в крайна сметка и трохичката ми се забелязва,и съвсем лекото кривване в страни.
Нямам нужда от такъв свят,живот и съществуване!!
Нямам нужда да крача и гледам ази..тий що душа мрази.
Както е казал страхотния мой съгражданин Ботев.
Чуствам го като роден брат дори.
Знам че отново ще бъда натикан и от вас на кучето в гъза сега...колко неправилно и непрагматично мисля,колко ми е грешен модела..но така го чуствам,така го виждам.
Омръзна ми този свят в който се подиграват на всяка крачка с истински добрите души и хора.
Борбата е безмилостно жестока..аз паднах..друг ще ме смени,какво значи тук някаква си личност!
Какво знача аз..бих изгорял,но от оня свят да видя че имам последователи,че има промяна,че има борба срещу новата тирания на 21 век.
Давайте..плюйте на воля.
Колко не обичам себе си,колко грешни са ми нагласите и мислите.
Не мога да бъда безгръбначен червей.
Съжалявам,други са ми стереотипите,нагласите,вижданията.
Съжалявам че съм се родил човек с чуство за справедливост,достойнство и чест...нещата които никога няма да получа.
И няма да бъда овъзмезден.
Където има воля,там има и начин!
TEMPORE NIHIL SANAT!!!
| |
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Ucq-t02EyOw
Поздрав със тази страхотна група.Която е много по-истинска от двуличния свят във който живеем.Желая ви страхотноутро и ден.Моя се очертава да бъде поредния скапан ден.Поздрав със-
Сказания за безгръбначните.
TEMPORE NIHIL SANAT!!!
| |
|
|
|
Питаш, има ли връзка между раковите образувания и чувството за достойство, чест и себеуважение, тъй ли? И не разбрах, за кой има вероятност да хване рак- ти или хората, за които споменаваш?
| |
|
|
|
Скапан, скапан, колко да е скапан... благодаря за групата
| |
|
|
|
Ти остави шегата настрани..ами гледам че на лявата ръка..по средата на гърба,както и на гърдите отпред отляво напипах три бучки.
Не са болезнени но са големи.
Доктора каза за тая на гърба че била мастна тъкан.
Но не с м много убеден.
Майната му на всичко и всички.
Ще карам по края..ще вегетирам и игнорирам.
Няма да ми пука от никой и нищо.
Като с м толкова съвестен и отговорен..само аз съм такъв..и бавно умирам в неразбиране и агония.
С колата ще се оправят нещата до следващия ремонт.
Ама хората няма как да ремонтираш.
Или пък те сами да се отремонтират.
Днес съм в полутранс.
На 3,4 часа сън..отивам да бачкам скоро
Ще е скатаване днес .това е.
TEMPORE NIHIL SANAT!!!
| |
|
|
|
Защо си спал 3-4 часа ? Какво прАви?
И аз имах едни бучки, бях се шашнала че са рак. Както се появиха, така си и изчезнаха. Минаха от само себе си. Изобщо на лекар не ходих.
| |
|
|
|
Сън не ме хвана заради колата.
И все лошия късмет пред очите.
За това онова..котката и тя се разшава и закатери по первази.
Разигра се през ноща..спи по цял ден и дебелее..и нощно време на дискотека с мишката-играчка.
))
Като матрьошка е станала като я гледаш отпред седнала.
Само да стане някой от нас от диваните и мееее..като коза направо:))
И право на копанята:))
TEMPORE NIHIL SANAT!!!
| |
|
|
|
Ний с мъжа ми продадохме колата- на загуба. С парите купихме нова дограма за хола и останалите пари...ги изядохме и изпихме за три дни. Това беше най-емоционалното и глупаво решение, което някога сме взимали, обаче, знаеш ли, сега съм спокойна, а мъжа ми и той спи спокойно. Няма да се притеснява за вечните ремонти.
| |
|
|
|
Ами незнам..ако не е зарада сина и мачове и купи..едва ли щях да взема кола.
Но си е голямо удобство.
Направили са я казаха.
Стопени кабели на динамото.
Най вероятно от скорошния проливен дъжд.
То беше ураган..на най силното чистачките блокираха.
Ама жената..давай та давай да ходим за подаръци на тъщата.
И сякаш предчуствах и рекох да изчакаме..ама не.
Паника че закъсняваме.
Все пак в Норге импорт колите трябва да са специална серия амфибии..ама не.
Оправили са и друга част.
Та не бил акумулатора.
Амо не е зле да си купя нов..превантивно.
Научих се на никой да нямам юнашко доверие.
Та така..утре ще паля и гася поне 20 пъти ..пък ако ще да ме помислят за маниак.
Проверката висша форма на доверие.
Ако ще се разваля..там при тях да е.
TEMPORE NIHIL SANAT!!!
| |
|
|
|
вече не знам на какъв език да ти говоря, за да ме разбереш... Разбери, докарах си тумор, защото исках да сложа света в ред. Но по моите правила. Ти правиш в момента същото. Бог е създал света съвършен и за него всички са равни. Това, че на нас не ни харесва и мислим, че сме нещо повече от другите, е наш проблем. Разбери - всички сме едно и отричайки другите, отричаш себе си. Всеки от нас има светла и тъмна страна, макар и да не иска да я признае. Ти виждаш само една част от себе си, личността, а хората виждат несъзнаваното у теб, което ти сам не виждаш, а го виждаш у другите, т.е. те ти служат за огледало. Я си дай картата от хюман дизайна да й хвърля едно око. Не че съм голям специалист, но все пак...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|