|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
Тема
|
За депресиите
|
|
| Автор |
drumm () |
| Публикувано | 06.06.14 22:59 |
|
|
Извода до който стигнах последната година е че най-безмисленото нещо е депресията. Изпадал съм в такива състояния в миналото и никога нищо положително не съм получавал от нея. И сега като усетя, че натам отиват нещата изпадам в някаква кратка меланхолия, усмихвам се и продължавам. Все пак живота е един и смятам да си го живея щастлив. Сега причините аз да изпадам в депресия със сигурност е много по-различна от тези на останалите хора и всеки трябва да намери своя отговор, но въпреки всичко не знам дали бихте се съгласили с мен и ми е интересно - Не е ли депресията може би най-безплодното и безмислено нещо? Като съм изпадал в такива състояния преди време не съм достигал до някакви полезни изводи или някакво подобряване - просто едно никакво нищо.
Гледах един филм преди време за една жена, която изгуби и двата си крака (Ръжда и Кости) май се казваше и тя въпреки всичко намери смисъл и си продължи с живота. Имам предвид, че място за отказване и депресия в един живот просто няма. Падаш, ставаш и продължаваш, правиш правилните неща, пък да става каквото ще. Сега ако се случи нещо ужасно е напълно нормално да се оставиш да изпиташ болката и да тъгуваш изветсно време за да го преживееш, но да изпадаш в тежки депресии просто няма смисъл хора, наистина няма !
На мен тези размисли ми помогнаха да се справя с това нещо и сега колкото и да си мисля, че ми е скапан живота - не си позволявам да изпадам в такива състояния, просто действам, правя това, което смятам за правилно, работя по проблемите си, пък да става каквото ще.
| |
|
|
|
Щом се появява - не е случайно и не е безмислено...
| |
|
|
|
Правилно, но да се оставиш да те завладее вече е безмислено
| |
|
|
|
Ами аз си имам начин за измъкване от подобни състояния... които са редки - но ги има.
Потапям се и се оставам съвсем съзнателно да ме завладее, но за кратко. Просто й давам право да се появи без да се съпротивлявам... но ако започне да взима връх - излизам от там
| |
|
|
|
и аз така
иначе депресивните ми години бяха тинейджърските, при други хора пък е обратното, ама явно някои хора трябва да го научат тоя урок по трудния начин
А сега вече не си го позволявам тоя лукс да изпадам в депресия
Щото то сие точно лукс донякъде да си губиш времето да се самосъжаляваш примерно
| |
|
|
|
Да, ама невинаги можеш да излезеш.
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
|
|
ми то и да се разболееш от грип е ебаси тъпото, безмислено и безполезно нещо ... да си счупиш крака е дори още по-тъпо и безмислено и безполезно и нищо положително не получаваш от това
| |
|
|
|
E то аз не съм изпадал в тези най-сериозни депресии - които са си за доктор... ама все си мисля, че ако имам силата да попадна в такава, ще имам силата и да изляза...
| |
|
|
|
Не е ли депресията може би най-безплодното и безмислено нещо?
ми не е. Тъкмо оправдание човек да спи и да мързелува, колкото иска и никой да не го юрка, щото болен.
| |
|
|
|
Тъкмо оправдание човек да спи и да мързелува, колкото иска и никой да не го юрка, щото болен
Охо-о, де тоз късмет? Народът, включая домашният, умира от смях ако споделя подобно нещо. Никога не са ми вярвали, само ми говорят колко съм силна, че изглеждам добре и нищо ми няма ....
Не гледайте как изглежда, разберете какво Е
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | (покажи всички)
|
|
|