|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
из нета
|
|
Автор |
repose (СъН) |
Публикувано | 27.05.14 22:33 |
|
днес срещнах следната мисъл на М. Твен - Ако човек няма чувство за хумор, той най-вероятно няма никакво чувство
като всеки афоризъм е малко краен и абсурден.., но възможно ли е според вас да има хора, които да не виждат нищо весело, комично, абсурдно, в живота около себе си, и в собственото си поведение, което да предизвиква ако не смях, то поне усмивка?
разбира се темата е безгранична, и все пак...
какво ви разсмива? - вицове, гафове, смешно поведение у другите и себе си...
ако не се сещате за нещо конкретно, кажете някой виц, или си споменете някоя комедия, която сте гледали и ви е харесала за да си я дръпна, и да я изгледам и аз
Сън ли на разсънване сънувам?
Нов ли е наистина светът?;-)
| |
|
Преди ми харесваше черен хумор, например се сещам за една анимация, с доста краен и брутален хумор
Но сега ми се струва, че в тоя вид хумор има нещо нездраво, някакво разочарование от всичко и вече започва да не ме привлича. Също и разни гафове и кофти за някой ситуации преди са ми били смешни, но започнах да се постаням на мястото на хората и виждам колко е жалко някой да се смее на неприятни случки. Сега ми харесва умерен остроумен хумор, който идваот самосебе си, когато човек е в добро настроение, без да се прекалява с него.
| |
|
Най-често на моите си глупости - когато направя нещо наистина глупаво и недомислено. Колегите ме хващат и ме побъркват от подигравки после... аз пък имам заразителен смях... изобщо забавно нещо е живота.
И аз харесвам... само че продължавам да харесвам черен хумор... но не само...
Примерно този виц за мен е доста добър:
Лежат на покрива две керемиди - млада и стара.
Младата:
- Чичо, хайде да скочим от покрива!
- Чакай бе, по-добре да почакаме някой човек…
- Ето го бе, ето идва един по улицата, хайде да скачаме!
Скачат. Летят надолу и младата керемида ядосано крещи:
- Егаси, тоя е с каска….
- Младо и зелено си още, имаш много да се учиш. Сега ще ти покажа какво се прави в такива случаи. - усмихва се покровителствено старата керемида и тихичко подвиква на минаващият отдолу мъж:
- Ей, пич…
| |
|
аз по липса на добри комедии напоследък се забавлявам с разни скрити камери в нета..,
много са ми смешни реакциите на хората.., представям си и как бих реагирала щото и аз много се връзвам на всякакви шегички
| |
|
На работа често се разведряваме с вицове и картинки. Добре, че имам някои много забавни колеги, които във всичко успяват да намерят смешното.
Днес примерно се смяхме на това:
В скайп непознат абонат пише на девойка:
-Алооо, секси, имаш ли си гадже?
-Имам! А, ти кой си?
-Леле, аз съм баща ти! Като се прибера, ще видиш какво ще стане! Чакай ме вкъщи!
След малко друг пише:
-Хубавице, имаш ли гадже?
-Не!
-Е**х ти майката, к**во разтропана! Аз съм гаджето ти!
-Оооо, мило, извинявай, аз мислех, че пак татко ми ме проверява...
-Пак е татко ти! Чакай ме вкъщи!
Питат кандидат на изборите:
- Защо се кандидатирахте?
- Как защо? Не виждате ли какво става наоколо? Властта тъне в разкош, корупция, безделие…
- И вие искате да се борите с това ли?
- Не, искам и аз да участвам!
След време днешните млади жени ще остареят и ще се хвалят на внучетата си:
"Знаеш ли баба ти каква беше като млада? На всяка снимка имах по сто лайка!"
| |
|
аз имам проблем.., не помня вицове, и всеки път ги слушам като нови, и пак са ми смешни..., разбира се изпадам и в смешни положения когато започна да разказвам някой случайно запомнен, който са ми разказали преди няколко дни, и не ми прощават, глобяват ме
в такъв колектив работата върви по-лесно и приятно,
и аз имам такива колеги, и мисля, че имаме късмет
| |
|
- Какъв е проблемът с жена ви? - пита психиатърът.
- Нямате представа колко ми е трудно с нея!
Тя ми задава някакъв въпрос, отговаря си на него сама,
и после половин час ми обяснява защо съм й отговорил неправилно...
| |
|
И аз нямам тази дарба да разказвам вицове, но не ми забраняват - кефят се, защото като разваля един виц - всъщност като че ли за тях става още по-смешен
Добре, че има компютри и копи-пейст:
Дяволът среща . . .
Дяволът среща новоизпечен български милиардер и му казва:
- Предлагам ти сделка: ти ще ми завещаеш душата си, а аз ще ти изпълня три желания.
- Ама всякакви ли?
- Да!
- Искам вагон злато с разрешение за износ.
- Заповядай!
- Не може да бъде! А можеш ли да ми доставиш един кораб, пълен с уран, с разрешение за износ?
- Готово!
- Ти си бил голяма работа! А аз какво трябва да направя за тебе?
- Нищо, освен да ми завещаеш душата си след смъртта ти и имаш още едно желание.
- Можеш ли да ми откриеш сметка в швейцарска банка и в нея сто милиона долара?
- Разбира се! Имаш я!
- Слушай, приятел. Дай да се разберем като пичове, честно! На никого няма да кажа! Къде все пак ме прецакваш?
| |
|
Аз пък обичам гафове на телевизионни водещи:
А този ми е любим - пускал съм го и предишен път... но може да не си го видяла:
| |
|
- Какъв е проблемът с жена ви? - пита психиатърът.
- Нямате представа колко ми е трудно с нея!
Тя ми задава някакъв въпрос, отговаря си на него сама,
и после половин час ми обяснява защо съм й отговорил неправилно...
Това не е виц, бре. В действителност, човекът отговаря, на жената отговорът не и харесва, подменя го с друг отговор, който също не и харесва и в крайна сметка обвинява мъжа, че е дал "неправилен" отговор. От гледна точка на субективното "правилно-неправилно", демек, правилно е това, което очаквам, неправилно това, което не желая, мъжът отговаря неправилно. Това, че изобщо не си отваря устата, е без значение.
Само ми е интересно какво обяснение му предлага жената за неговия отговор.
п.п. да ме прощавате, но ич не ме бива да разказвам вицове и смешки по команда. В контекста на конкретен разговор и ситуация, за онагледяване, на секундата ми изплува някоя подходяща смешна случка, но в играта "хайде да си разказваме вицове" хич ме няма.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|