|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Как се разболях от шизофрения
|
|
| Автор |
FilerO99 (злобен комунист) |
| Публикувано | 31.03.14 20:47 |
|
|
Много просто - пиех над 60 литра кока-кола на месец(кафетата по 7-8 на ден отделно), четох по 200-300 страници на ден сложна юридическа литература основните неща от които наизустявах и тренирах 5 пъти седмично културизъм като става въпрос за наистина зверски тренировки. Тежах около и под 70 кг и нямаше изпит на който да могат да ме скъсат в СУ. Всичко това бяха болните мечти на родителите ми да завърша висше образование и да се занимавам със спорт. По този начин със зверско учене и зверски тренировки изкарах повече от 7 години време. Цяло чудо е че съм жив!!
Разболях се от шизофрения през февруари 2004та година и издържах до жестоката си криза цели 18 месеца време благодарение на супер-централизираната си система за оперативно планиране на деня, месеца и на годината и благодарение на дневникът си в който си подреждах мислите по съвсем нормален начин. И в моментът в който реших да спра с това оперативно планиране и с дневникът си кризата настъпи в рамките само на 3 дни време. Това означава че това оперативно планиране на задачите за деня, седмицата, месеца и за годината е била ТОЛКОВА СИЛНО че ме е държало като в стоманени клещи и въобще не е позволявало да настъпи никаква шизофренична криза...
Сега сме 2014та година и още от тогава от август 2005та година част от мозъкът ми е разрушен което го усещам физически. Лекувам на 4ти километър се с ултра-модерно японско лекарство Абилифай-ДЕПО което се произвежда в Америка и което е все още в експериментална фаза. Чувствам се прекрасно все едно не съм никакъв шизофреник!
Лекувам се и с алкохол водка, уиски, кампари и бира и смея да твърдя че докато алкохолът действа няма никакви даже ни най-малки симптоми на шизофрения. Алкохолът направо ви казвам чисти шизофренията, избистря мозъка на шизофреника и спомага не само за обективното и реалистично мислене, но и е причина за качествено преустройство на съзнанието ми в периода октомври 2012та-април 2013та което беше забелязано от не един потребител на дира тогава. Свършиха се парите по фонда за алкохол и кофеин и се сложи точка на това качествено преустройство на съзнанието...
| |
|
Тема
|
Re: Как се разболях от шизофрения
[re: FilerO99]
|
|
| Автор |
Lucky Eva (независима) |
| Публикувано | 31.03.14 21:00 |
|
|
Нали знаеш, че хаосът е най-висшият ред. В природата няма нищо, което да не е хаотично разположено или да е с абсолютно симетрични форми. Навярно това, че си се опитвал всичко да вкараш в накакъв измислен от тебе ред, те е разболяло.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
impulce (пенлива) |
| Публикувано | 31.03.14 21:03 |
|
|
Филе, остави тез песни любовни, ела да говориш за регистъра. Предчувствам, че ще има какво да кажеш.
| |
|
Тема
|
[re: Lucky Eva]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 31.03.14 21:13 |
|
|
Да, изработените в периода 1996-2000та години житейски системи постепенно започнаха да се разпадат през 2004та година следствие на което станаха неефективни. Всякакви опити за модификациите им бяха предварително обречени на неуспех. Хаосът и ентропията нарастват с годините в геометрична прогресия и колкото повече се опитвах да удържа тези системи на всяка цена толкова повече идваше външният натиск който Вселената оказваше върху тях посредством хаосът докато те накрая не се разпаднаха. Тъй като те нямаха алтернативи аз направих грешката да вкарам още и още ментална и физическа енергия в тях което претовари мозъкът ми и той завря като в котел....
След като се разрушиха всички житейски системи и учебно-тренировъчната и финансовата система имаше 7 годишен период на упадък и безвремие. Чак през есента на 2012та година благодарение на много различни фактори вътрешни и външни започнах отново да прогресирам модернизирайки се. Сега в днешно време през пролетта на 2014та година съм тотално модернизиран и абсолютно съвременен като слушам вместо Блек Сабат слушам Рамщайн, вместо лещови оптики използвам катадиоптични оптически системи, живея в доста луксозно жилище, имам известна сума пари за която не съм се трудил и най-важното е че мисленето ми не е схематично и клиширано както в кофейновата епоха. Това е така защото използвам нов енергетик за организмът си - алкохолът, кофеинът остана на заден план....
| |
|
Тема
|
[re: impulce]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 31.03.14 21:15 |
|
|
Регистъра е един фашистки закон и АКО майка ми изпрати поредните десетки хиляди долари аз заедно с пациентски организации и вероятно в помощна на Хелзинския комитет ще заведем дело срещу държавата България за нарушаване на основни човешки права и свободи.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Lucky Eva (независима) |
| Публикувано | 31.03.14 21:25 |
|
|
Алкохолът притъпява определени усещания, отпуска задръжките, но вреди на организма като цяло. С времето трябва да се научиш да пестиш енергията си, да не я хвърляш нахалос.
| |
|
Тема
|
[re: Lucky Eva]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 31.03.14 21:35 |
|
|
Не знам, при мен алкохолът тотално избистря мозъкът ми, а на следващия ден съм с кристално прояснено съзнание и в отлична кондиция.
Не съм хвърлял енергията си нахалост, хвърлях я за диплома и за външен вид и за пари. Но се оказа че нито ученето, нито спортът са правилния път в живота, а съвсем съвсем други неща като здраве, пари, връзки със силните хора.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Lucky Eva (независима) |
| Публикувано | 31.03.14 22:20 |
|
|
Често пъти човек се стреми към измамни неща. Дори хвърля всичката си енергия за тях, докато не осъзнае, че стремежите му са погрешни и пътя, който следва, е измамен. Някои успяват да го осъзнаят и тръгват по друг път, други не го осъзнават до края на живота си. Сигурно дълбоко в себе си усещат, че не са на верния път, но нямат сили да се преборят за трансформация.
| |
|
|
|
Алкохола е хубаво да го поспреш или намалиш...
Относно шизофренията, то докато си в ремисия, нямаш проблеми с мозъка си...
Аз чакам от теб книга с военна история, да знаеш
| |
|
Тема
|
[re: Baldrian]
|
|
| Автор |
FilerO99 (one short blast) |
| Публикувано | 01.04.14 10:38 |
|
|
То и аз от себе си очаквам книга за военна история още отдавна, но лошото че за да я напиша трябва да изпия цистерни с алкохол и кофеин.
A young life terminated with one short blast
You live like that, you die like this
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|