|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
Не вярвам
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 19.12.13 21:47 |
|
|
Не вярвам, че някога ще имам толкова колкото им беше дадено на другите по рождение. На другите им бяха дадени толкова много таланти, способности и хубави гени по рождение. Никога няма да бъда като тях. Примирих се.
| |
|
|
|
Ти какви таланти искаш да имаш? Какво би те направило щастлив? Как си се представяш щастлив? Ако можеше златната рибка да ти изпълни 3 желания какво би си пожелал?
| |
|
|
|
Не знам. Другите знаят и затова могат и са полезни.
Редактирано от blood2 на 19.12.13 22:41.
| |
|
|
|
Щом не знаеш какво точно искаш, значи искаш всичко, а това е невъзможно. Според мене, за да си щастлив, първо трябва да разбереш какво искаш и като го разбереш да го съпоставиш с това, което имаш и да си поставиш цели как да го постигнеш.
Естествено, желанията ти трябва да са съобразени с обстановката, в която живееш. Например, аз не си поставям за цел да стана един от тези, които са покорили Еверест, защото не мога и не ме влече, нито си поставям за цел да пея опери, защото нямам гласови данни, нито си поставям за цел да съм принцеса, защото не съм от такова потекло и т.н.
| |
|
|
|
Не те разбирам какво ми пишеш.
| |
|
|
|
Извинявай! Съжалявам, че не мога да достигна до мислите ти и не ме разбираш. Лека вечер!
| |
|
Тема
|
Не лъжи
[re: blood2]
|
|
| Автор |
nbb (весела) |
| Публикувано | 20.12.13 10:46 |
|
|
След като си се примирил, защо пускаш едни и същи теми безкрай ? Поне смени нещо, стига с тези гени, изтъркаха се вече и никой не ще да ти се хване на въдицата.
Чакам да пуснеш някоя хубава тема. Знаеш ли колко мацки ще ти се залепят тогава.
| |
|
Тема
|
Re: Не лъжи
[re: nbb]
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 20.12.13 11:57 |
|
|
Това е примирението. Да пускаш едни и същи теми, без смисъл.
| |
|
Тема
|
Хитра лисица
[re: blood2]
|
|
| Автор |
nbb (весела) |
| Публикувано | 20.12.13 12:19 |
|
|
си ти...
| |
|
Тема
|
Re: Хитра лисица
[re: nbb]
|
|
| Автор |
abcd1234 () |
| Публикувано | 20.12.13 12:26 |
|
|
Един червей е той, вече само като му видя ника, това си представям. Пасивен, но същевременно неприятен и влизащ под кожата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|