|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Няма да повярвате!
|
|
| Автор |
FilerO99 (оперативник ) |
| Публикувано | 20.12.13 00:04 |
|
|
Смесил съм напълно подсъзнанието си със съзнанието си. Разбрах го преди десетина минути след обстойна психоанализа...
| |
|
|
|
ли си я прави ?
| |
|
Тема
|
Re: Сам
[re: nbb]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 20.12.13 09:00 |
|
|
Не, един приятел ми я направи. И действително аз не мога да открия никъде подсъзнанието си...
| |
|
Тема
|
Не го търси,
[re: FilerO99]
|
|
| Автор |
nbb (весела) |
| Публикувано | 20.12.13 09:15 |
|
|
то само ще те намери.
А иначе знам за какво говориш, и на мен ми се е случвало, но за кратко. После отново се разделиха и пак се събраха и така безкрай. Надявам се в скоро време да успея да ги направя едно цяло.
| |
|
Тема
|
Re: Не го търси,
|
|
| Автор |
| Публикувано | 20.12.13 09:17 |
|
|
Надявам се в скоро време да успея да ги направя едно цяло
Според моя приятел това е лоша идея.
| |
|
|
|
Разкажи малко повече...Как го постигна? Има ли конкретна мисъл, усет, чувство, която те накара да стигнеш до този извод?
Какво се случва в ума на човек, който е смесил съзнание и подсъзнание?
| |
|
|
|
Разкажи малко повече...Как го постигна? Има ли конкретна мисъл, усет, чувство, която те накара да стигнеш до този извод?
Как и кога съм го постигнал просто не знам. Няма никаква конкретна мисъл, усет или чувство, до този извод не стигнах аз, а един мой приятел който ме подложи на психоанализа и който ме наблюдава от известен период от време.
Какво се случва в ума на човек, който е смесил съзнание и подсъзнание?
Според моят приятел в моят ум било пълна каша в сравнение с това което е било преди на настъпи този процес, примерно преди 10 години.
| |
|
|
|
Каза ли ти защо мисли така ?
| |
|
|
|
кашата се избистря и всичко се подрежда. Непрекъснато си в медитация и времето престава да съществува. Така и не разбираш как преди малко е било 10 часа, а сега е 17 часа например, а ти нищо не си направил, дори и да не си писал цял ден в клубовете.
Това е моят личен опит, не знам ти на какво мнение си по въпроса.
| |
|
Тема
|
Re: Защо ?
|
|
| Автор |
| Публикувано | 20.12.13 10:15 |
|
|
Според него подсъзнанието било тъмната част от съзнанието свързана с Дявола.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|