|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Паническо разстройство
|
|
| Автор |
Chasa (новак) |
| Публикувано | 08.06.13 20:25 |
|
|
дравейте, имам силни панически атаки. Ходих на психиатър, изписа ми флуанксол и ламиктал, пих го няколко дни и получих обриви от ламиктала. Затова ги спрях и двете вече два дни пия сероквел. За съжаление сега на втория ден съм с доста силни панически атаки отново. Имам чувството, че ми изтръпва кожата, пари ми, като засдряма ме връхлитат разни мисли и образи от ежедневието и целият горя. Паниката ми е голяма, не съм работоспособен. Какво да очаквам? Какво да правя. Помогнете!
| |
|
Тема
|
От какво
[re: Chasa]
|
|
| Автор |
nbb (весела) |
| Публикувано | 08.06.13 20:52 |
|
|
се страхуваш ?
| |
|
Тема
|
Re: От какво
[re: nbb]
|
|
| Автор |
Chasa (новак) |
| Публикувано | 08.06.13 21:27 |
|
|
Нямам някакъв конкретен страх при тези усещания. Просто изпитвам паника без причина. Иначе имам различни страхове, но те са си отделно. Не изпитвам паника от нещо конкретно.
| |
|
Тема
|
Re: Паническо разстройство
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 08.06.13 21:38 |
|
|
Не знам за твоята кожа, но моята като е малко студено и понякога изтръпва цялата и космите ми щръкват, като на настръхнала котка.
И аз не съм работоспособен, но вече се примирих. И панически разтройства, страхови неврози или както и да е там не ме интересуват вече. То толкова много нерви похабих, че не останаха в мен.
"Имам чувството, че ми изтръпва кожата, пари ми, като засдряма ме връхлитат разни мисли и образи от ежедневието и целият горя"
Това е нормално за хора като мен с несъвършенни гени. Еми, премести се от едната страна на другата на леглото и така докато заспиш. Малко ще скърца и ще се мяташ като пъщръклял, но накрая ще се умориш.
Редактирано от blood2 на 08.06.13 21:38.
| |
|
Тема
|
[re: blood2]
|
|
| Автор |
Chasa (новак) |
| Публикувано | 08.06.13 21:53 |
|
|
как се установи, че са несъвършени гените?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 08.06.13 22:05 |
|
|
Щом не ми вярваш, няма защо да ти пиша. Като смяташ, че си съвършен, но всичко е само на Психична основа, значи наистина с извинение си за Психиатър.
Редактирано от blood2 на 08.06.13 22:05.
| |
|
Тема
|
[re: blood2]
|
|
| Автор |
Chasa (новак) |
| Публикувано | 08.06.13 22:14 |
|
|
Не съм казал, че съм съвършен. Просто попитах как разбра, че е от ген. То на мен ми е ясно, че е от наследствена обремененост в голямата си част.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Ekna (Усмивка) |
| Публикувано | 08.06.13 22:21 |
|
|
Не ти ли обясни психиатъра, че в началото лекарствата имат този страничен ефект да усилват симптомите. Би трябвало да отмине и след около две седмици да се почувстваш по-добре. Но все пак е добре да споделиш това с лекаря си.
Не се впрягай на Блъди. Той това отдавна си го повтаря. Кой знае от къде му е дошло.
Редактирано от Ekna на 08.06.13 22:22.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
blood2 () |
| Публикувано | 08.06.13 22:24 |
|
|
То на теб може и да ти е ясно, ама на Психиатъра дали му е ясно? И как преди си нямал панически разстройства, а сега имаш?
| |
|
Тема
|
[re: Ekna]
|
|
| Автор |
Chasa (новак) |
| Публикувано | 08.06.13 22:28 |
|
|
Не, никой не ми е обяснил това.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|