Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:40 15.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Паническо разстройствонови  
Автор Chasa (новак)
Публикувано08.06.13 20:25

дравейте, имам силни панически атаки. Ходих на психиатър, изписа ми флуанксол и ламиктал, пих го няколко дни и получих обриви от ламиктала. Затова ги спрях и двете вече два дни пия сероквел. За съжаление сега на втория ден съм с доста силни панически атаки отново. Имам чувството, че ми изтръпва кожата, пари ми, като засдряма ме връхлитат разни мисли и образи от ежедневието и целият горя. Паниката ми е голяма, не съм работоспособен. Какво да очаквам? Какво да правя. Помогнете!

Тема От каквонови [re: Chasa]  
Автор nbb (весела)
Публикувано08.06.13 20:52

се страхуваш ?

Тема Re: От каквонови [re: nbb]  
Автор Chasa (новак)
Публикувано08.06.13 21:27

Нямам някакъв конкретен страх при тези усещания. Просто изпитвам паника без причина. Иначе имам различни страхове, но те са си отделно. Не изпитвам паника от нещо конкретно.

Тема Re: Паническо разстройствонови [re: Chasa]  
Автор blood2 ()
Публикувано08.06.13 21:38

Не знам за твоята кожа, но моята като е малко студено и понякога изтръпва цялата и космите ми щръкват, като на настръхнала котка.

И аз не съм работоспособен, но вече се примирих. И панически разтройства, страхови неврози или както и да е там не ме интересуват вече. То толкова много нерви похабих, че не останаха в мен.

"Имам чувството, че ми изтръпва кожата, пари ми, като засдряма ме връхлитат разни мисли и образи от ежедневието и целият горя"

Това е нормално за хора като мен с несъвършенни гени. Еми, премести се от едната страна на другата на леглото и така докато заспиш. Малко ще скърца и ще се мяташ като пъщръклял, но накрая ще се умориш.

Редактирано от blood2 на 08.06.13 21:38.

Тема Re: Паническо разстройствонови [re: blood2]  
Автор Chasa (новак)
Публикувано08.06.13 21:53

как се установи, че са несъвършени гените?

Автор blood2 ()
Публикувано08.06.13 22:05

Щом не ми вярваш, няма защо да ти пиша. Като смяташ, че си съвършен, но всичко е само на Психична основа, значи наистина с извинение си за Психиатър.

Редактирано от blood2 на 08.06.13 22:05.

Тема Re: Паническо разстройствонови [re: blood2]  
Автор Chasa (новак)
Публикувано08.06.13 22:14

Не съм казал, че съм съвършен. Просто попитах как разбра, че е от ген. То на мен ми е ясно, че е от наследствена обремененост в голямата си част.

Автор Ekna (Усмивка)
Публикувано08.06.13 22:21

Не ти ли обясни психиатъра, че в началото лекарствата имат този страничен ефект да усилват симптомите. Би трябвало да отмине и след около две седмици да се почувстваш по-добре. Но все пак е добре да споделиш това с лекаря си.

Не се впрягай на Блъди. Той това отдавна си го повтаря. Кой знае от къде му е дошло.

Редактирано от Ekna на 08.06.13 22:22.

Тема Re: Паническо разстройство [re: Chasa]  
Автор blood2 ()
Публикувано08.06.13 22:24

То на теб може и да ти е ясно, ама на Психиатъра дали му е ясно? И как преди си нямал панически разстройства, а сега имаш?

Тема Re: Паническо разстройствонови [re: Ekna]  
Автор Chasa (новак)
Публикувано08.06.13 22:28

Не, никой не ми е обяснил това.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.