|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Дядо
|
|
Автор |
Poзмapия (жилава) |
Публикувано | 07.05.13 14:48 |
|
е путка.
---------------------
„Умиране няма и задачата има решение.” - Ст. Джонсън
| |
|
не ми пука нито за вас, нито за бановете на когото и да било.
Как пък никой не ме защити от това гнусно лайно?
Не сте вие най-великите. Не е вашият клуб най-великият.
Лесно е са тъпчете фин човек.
Тъпчете, това ще ви остане.
---------------------
| |
|
Браво моето момиче! Така те искам!
Засега може да се разтоварваш с вулгаризми - помага. Като понапреднеш, ще те науча как да го правиш без вулгаризми и с усмивка.
ПП Моля висшестоящите органи да не закачат Розичка!
| |
|
Не си справедлива. АЛОНЕ-то те защити директно, а другите просто разбраха, че не те тъпча и затова не се намесиха.
Не бързай да се предаваш. Ако един виртуален дядо може да те изкара от нерви, какво ще правиш с реалните дядовци. Стегни се.
| |
|
Пак изтървах сеира.
| |
|
намекнах му че е тъпо великан като него да се захваща с тебе, но той от намеци не разбира ...
не му се връзвай, това е болен човек, който си е въобразил че се е излекувал със силата на волята си и не се усеща че има наркотична нужда да мачка податливите за да си доказва постоянно колко е силен ...
това е енергиен вампиризъм, просто го игнорирай, защото наистина не си в състояние да му се противопоставяш, с всяка твоя емоционална реакция го подхранваш
| |
|
Да се ебат висшестоящите органи. Не ми пука за тъпия ви клуб. Се ми е тая.
Остани да си хортуваш с нежните души и изискани жени.
Ебете се всички до един. Майната ви.
Пък колкото съм била съпричастна към вас и съм била добронамерена към вас, халал да ви е.
---------------------
| |
|
Плюнки нещастни, щом компанията на този простак ви е по-приятна, останете си в нея.
---------------------
| |
|
И още нещо - цяла тема дълбахте какви са серийните убийци, ма можело ли да ги различим...бла-бла-бла. На чист български - дрън-дрън-ярина.
Е, дядо е от този тип. Има тяхната психика. Не казвам, че е сериен убие. Има психика на сериен убиец.
И на путка.
---------------------
| |
|
Общувайте си с нищожеството дядо. Презирам ви.
На светлинни години сте от качествата на Блъди всички.
Него опитайте да разстроите, ама не ви стиска.
Той е най-умен от всички вас туса. Някои го знаете, други - не. Тези, които сте прости и тъпи потребители ...такива и ще си останете.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|