|
Тема
|
Търся психиятър за майка си!
|
|
Автор |
FlowerTots (непознат
) |
Публикувано | 17.12.12 19:24 |
|
Здравейте. Моля за помощ. Искам да намеря добър специалист психиатър при когото да заведа майка ми в София. Нямам никаква идея към кого се обърна, но ми трябва спешно някой за да започнем лечение.
Майка ми е на 50+ години. Проблемите с нея с доста и цялото ни семейство се опитва да ги реши и и говорим, но става все повече ясно, че тя има нужда от сериозно лечение, не от приказки.
Тя е убедена, че баща ни и изневерява(не и!). Подслушва му разговорите, следи кога излиза и с кой, напива се, чупи мебели, заплашва да го изгони от вкъщи. Толкова е сериозно, че ни е страх да не посегне на живота му или нейния. Вярва си на пълните безумици които си представя....
Трябва ни спешно помощ!
Моля ако имате информация за добри специалисти ни дайте координати.
Благодаря
| |
Тема
|
Re: Търся психиятър за майка си!
[re: FlowerTots]
|
|
Автор |
Вида () |
Публикувано | 18.12.12 09:34 |
|
Можете да се обърнете към личния лекар на майка ви и да го помолите да ви препоръча психиатър. Поне на първо време докато намерите информация за психиатри в София.
| |
Тема
|
[re: Вида]
|
|
Автор |
FlowerTots (непознат
) |
Публикувано | 18.12.12 15:16 |
|
Благодаря.
| |
|
Доктор Карадалиев от диагностично-консултативният център на 4ти километър в София. Той определено не е добър психиатър, но разполага с най-добрите лекарства в света!
| |
Тема
|
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Фakличka (fuego) |
Публикувано | 19.12.12 20:12 |
|
Точно това щях да напиша за него!
Доктор Карадалиев от диагностично-консултативният център на 4ти километър в София. Той определено не е добър психиатър, но разполага с най-добрите лекарства в света!
| |
Тема
|
[re: Фakличka]
|
|
Автор |
FilerO99 (МАФИОТЧЕ) |
Публикувано | 20.12.12 15:07 |
|
Познаваш ли го?
| |
Тема
|
[re: FilerO99]
|
|
Автор |
Фakличka (fuego) |
Публикувано | 20.12.12 20:14 |
|
Да, водих мой близък при него, щом отвори вратата разбрах че ще предпише хапчета без нищо друго, зададе един въпрос на пациента, и тва беше, хапчета които дрогира пациента и толкоз.
| |
|
|
|
|