Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:35 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нормално ли е повечето хора да ми приличат на овценови  
Автор LookingForMySelf (търсеща)
Публикувано07.12.12 11:05

Ясно ми е, че не е нормално да се имам за повече от другите. И аз се нямам - съзнавам си прекрасно дефектите.
Все пак... повечето хора около мен ми изглеждат като стадо овце, без мнение и мисловни способности. Има няколко манипулатовни личности, които водят останалите за носа. Има и няколко мислещи. Но 90% ми изглеждат абсолютно малоумни и същевременно отнасящи се към мен като с малоумна. Непрекъснато ми задават въпроси от сорта: Ти замисляла ли си се, защо хората те мразят и защо все ти си на чомпир и недоволна от нещо.
С който въпрос явно искат да ми покажат, че аз съм издънката. Истината е, че съм се замисляла много дълбоко и не веднъж защо е така и съм стигнала до извода, че просто съм по-добра, по-мислеща, по-качествена от тези 90% овце покрай мен.
От друга страна при положение, че повечето хора ми ги казват тези неща би следвало наистина аз да съм ненормалната.
Проблемът е, че просто колкото и да го гледам и мисля, доводите ми за тяхната дебилност са много повече от доводите за моята ненормалност.
Има ли шанс според вас да съм права и масата хора наистина да са смотаняци? Или съм с диагноза от сорта Мания за величие

Тема Re: Нормално ли е повечето хора да ми приличат на овценови [re: LookingForMySelf]  
Автор Amelia Pond ()
Публикувано07.12.12 12:07

По принцип може и те да са прави за теб, и ти да си права за тях.

- Vous jouez avec votre vie!
- Et alors?! Il faut bien jouer avec quelque chose!

Тема Re: Нормално ли е повечето хора да ми приличат на овценови [re: LookingForMySelf]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано07.12.12 13:11

Психически незряла си, самочувствието ти е лошо, имаш комплекс за малоценност... Да продължавам ли?

Автор blood2 ()
Публикувано07.12.12 16:15

"Има ли шанс според вас да съм права и масата хора наистина да са смотаняци?"

Те са и затова човечеството е зле. Какво странно има? И аз съм смотаняк. Способностите и талантите се дават веднъж, по рождение с гените. За да не си смотаняк, е трябвало да имаш шанс по рождение.
И аз съм недоволен от всички и най-вече от себе си. Все някога ще се свърши и ще се умира. От какво да е доволен тогава човек? Всички сме овци.

Редактирано от blood2 на 07.12.12 16:17.

Тема Re: Нормално ли е повечето хора да ми приличат на овценови [re: blood2]  
Автор LookingForMySelf (търсеща)
Публикувано08.12.12 10:12

Да, ама аз наистина не с еимам за овца, защото правя каквото преценя сама и никога нещо защото всички други го правят

Тема Re: Повечето хора-не, но повечето жени- може [re: LookingForMySelf]  
Автор potr (пристрастен)
Публикувано08.12.12 12:48

Тема Re: Нормално ли е повечето хора да ми приличат на овценови [re: Vitalite]  
Автор eooa (staratanova-eoa)
Публикувано08.12.12 18:28

Добре, че си го казала ти, щото не знам дали се сещаш, ако аз си отворех устата, какво щеше да стане

Поздрав за небесносинята Виталина с "Да си бохем" с Конча Буйка, на Шарл Азнавур...

Тема Радвам се да те срещнанови [re: eooa]  
Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано08.12.12 19:48

Защо не наминеш в Споделено?

Автор Poзмapия (жилава)
Публикувано09.12.12 19:03

Овцете дават вълна и мляко. Много са мекички, можеш да ги гушкаш.

В Ирландия барабар с детелината, лепрешоните, бирата Гинес, и овцата е национален символ. Виждала съм ги на живо, прекрасни белички, охранени овце на фона на зелена трева.

Не е краят на света. Ами да, овца си. И какво от това.

И аз съм овца. По-добре да съм овца, отколкото вълк. Честно.

---------------------
„Умиране няма и задачата има решение.” - Ст. Джонсън

Тема Re: Нормално ли е повечето хора да ми приличат на овценови [re: Poзмapия]  
Автор Peджинa Фaлaнджи (Лама)
Публикувано10.12.12 15:54

Готино мнение, и аз много обичам овце, примерно Шон овцата

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.