|
Тема
|
Реших отново да стана пациент
|
|
Автор |
petkuvoevoda () |
Публикувано | 15.10.12 14:29 |
|
тука
ФК Дядо Мраз ви поздравява
| |
Тема
|
Re: Реших отново да стана пациент
[re: petkuvoevoda]
|
|
Автор |
eooa (staratanova-eoa) |
Публикувано | 15.10.12 20:34 |
|
Марш тогава в изолатора да те обръснат, третират с дезинфектанти и надявай усмирителната риза на голо!
| |
|
Аз също имам нужда от диагностициране след този първия анонимния коментар на блога ми: .
Искам да разбера какви са точно отклоненията и да дам ли газ в същата посока.
| |
|
Естествено, че газ и напред. Всеки се стреми към това да се отклони, но на някои мантинелите им са твърде високи.
- Vous jouez avec votre vie!
- Et alors?! Il faut bien jouer avec quelque chose!
| |
|
Интересни изразни средства и мислене на кубове, квадрати и кръгове едновременно... това не се среща често тук. Приятно ми е. Не знам дали някога съм ви се представяла: Идън Фламинго, агент провокатор. А вие сте?
| |
Тема
|
[re: Eden Flamingo]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 17.10.12 10:11 |
|
Модератор - местният пъдар
| |
Тема
|
[re: jana]
|
|
Автор |
Eden Flamingo (keep the change) |
Публикувано | 17.10.12 22:06 |
|
Добър ден, госпожо. Вие сте модератор и в Сватбени вълнения. Аз ви помолих да отключите единствените активни теми там, сега ще отида да проверя дали логиката и доброто ви гостоприемство е надделяло или наистина се държите като някоя дама, която е много веща с неща като прежда, лицево-опако, мерино и сещате се за коя висша сфера на познание става въпрос.
Редактирано от Eden Flamingo на 17.10.12 22:06.
| |
Тема
|
[re: Eden Flamingo]
|
|
Автор |
jana (хаплива) |
Публикувано | 18.10.12 09:18 |
|
Единствените активни теми там са спам и диалог между двама потребители различни от тематиката, гостоприемството ми има граници ......
| |
|
|
|
|