|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Цената на успеха се нарича самота.
|
|
Автор |
Noblesse oblige () |
Публикувано | 21.10.11 07:19 |
|
Отново успях. Цената която платих беше връзката ми. Пирова победа.
Illusion is the first of all pleasures!
| |
|
Струва ми се, че това е цената да си мъж.
Мъжете сте с програмирани да успявате, и да загърбвате жената до вас.
От друга страна, жената е програмирана да живее с ценностите на мъжа, когото си е избрала.
"Умиране няма и задачата има решение." - Ст. Джонсън
| |
|
вероятно просто не си успял да балансираш
| |
Тема
|
Re: Цената на успеха се нарича самота.
[re: Poзмapия]
|
|
Автор |
jumbles () |
Публикувано | 21.10.11 08:45 |
|
какво влагаш или можеш ли да го кажеш някак иначе това: жената е програмирана да живее с ценностите на мъжа, когото си е избрала
дали нещо ми убягва
щото така както го разбрах, нещо хич не съм програмирана да живея по този начин и сериозно се съмнявам в истинността на написаното
| |
Тема
|
[re: jumbles]
|
|
Автор |
Poзмapия (жилава) |
Публикувано | 21.10.11 09:20 |
|
Както съм го написала, така го мисля. Мога да се допълня малко - жената си избира мъж със сходни на нейните ценности. Но ако не успее да намери такъв човек, то прави компромис със своите ценности и заживява с тези на израника си. В името да получи сигурност. Сигурно за да получи и любов.
Благородния не е дал повече подборбности по казуса, но си представям нещата така - успял е професионално с труд и време отдадени на работата, а жената не е приела да е "втора цигулка". И си е тръгнала. Ако си е имала собствена цел, собствен стремеж, не би следвало да се засяга от успеха на мъжа.
"Умиране няма и задачата има решение." - Ст. ДжонсънРедактирано от Poзмapия на 21.10.11 09:21.
| |
|
...кво ти пука, курви бол, все ще се намери някоя да те утеши
всичко е в ръцете ми .......мамка му
| |
Тема
|
[re: Джoaннa]
|
|
Автор |
jeweel () |
Публикувано | 21.10.11 10:24 |
|
Мдаа, Noblesse поне е желан пич, с какви красавици е бил, бедна ти е фантазията. Щот аз примерно ако ме зареже мъжът ми, докрая самотна си оставам на 100%.
| |
|
О Wow!!!
Искрени съжаления! Няма ли начин нещата да се оправят!
"Hey, my turn to talk!" Jacob Black, "New Moon"
| |
Тема
|
[re: Poзмapия]
|
|
Автор |
jumbles () |
Публикувано | 21.10.11 11:09 |
|
Ако си е имала собствена цел ...
ок,
дадена ти е възможност за избор ... да имаш собствена цел или да нямаш ... дадени са ти и инструменти да осъществиш избора си - къде е програмираното ти
между другото хубаво го каза, дано и осъзнаваш колко са погрешни някои от компромисите и колко е порочна създадената илюзия от тях и колко лъжливо е схващането че една връзка се гради на компромиси и ... колко прецизни трябва да сме в случването им
| |
|
Може би.
Както винаги нещата са комплексни.
Illusion is the first of all pleasures!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|