|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Здравейте !Помните ли ?!
|
|
Автор |
sutrin (минаващ) |
Публикувано | 17.03.11 07:11 |
|
Помните ли предаването по Канал 1 "Лексикон " интересува ме как се казваше психолога който имаше няколко минути в предаването ?!(Изпитвам силна тревожност препоръчайте ми терапефт )!
| |
Тема
|
Re: Здравейте !Помните ли ?!
[re: sutrin]
|
|
Автор |
Doctor Who (Ентропия) |
Публикувано | 17.03.11 10:55 |
|
В "Дневникът" ходеше Румен Бостанджиев, който е психолог, психодрама терапевт и сексолог.
Иначе мога да ти препоръчам още няколко от София. Зависи дали искаш по-аналитична терапия или по конгнитивно-поведенческа.
..rude & not ginger...
| |
|
Ами препоръчай някой който да бачка в събота пък дали е аналетик или другото знам ли кое ще ме уцели повече:)?!Имам страхотни проблеми с агресията (тя липсва ) и социума също !
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Doctor Who (Ентропия) |
Публикувано | 17.03.11 19:34 |
|
Пратих ти, но са от София. Ако търсиш от друг град, може да питам само че другата седмица.
..rude & not ginger...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dianane (новак) |
Публикувано | 17.03.11 23:29 |
|
Питай Socratt.
Ако все още си чете пощата, може да може да ти е от помощ, защото познава един от най-добрите психотерапевти в България.
| |
|
Да съм го гледал, да го помня.
| |
Тема
|
[re: dianane]
|
|
Автор |
blood2 () |
Публикувано | 18.03.11 09:43 |
|
Точно Socrat пишеше, че съм слабоумен луд и постоянно обиждаше на поразия. А аз имам същите проблеми, че не съм много агресивен. По-добре дори Тодоров да пита.Редактирано от blood2 на 18.03.11 09:44.
| |
Тема
|
[re: blood2]
|
|
Автор |
jewel* () |
Публикувано | 18.03.11 10:11 |
|
Сократ според мен не е специалист, но той не те обиждаше, а ти каза, че имаш нужда от лекуване. А то лъжа ли е, да не би да нямаш?!
| |
Тема
|
[re: jewel*]
|
|
Автор |
blood2 () |
Публикувано | 18.03.11 10:17 |
|
По принцип всеки беден има нужда да си лекува тялото и психиката индивидуално, но откъде пари? Ако говорим за лечение, поради Факта, че не ми препоръча определени вещества и не ми обясни определени неща нови, то определено не знаеше точно от какво имам нужда- от антиоксиданти. Защо не засегна тази тема при положение, че имам проблеми с лицето. Нали е учен? За нищо не става.
Редактирано от blood2 на 18.03.11 10:18.
| |
Тема
|
[re: blood2]
|
|
Автор |
jewel* () |
Публикувано | 18.03.11 13:05 |
|
Няма как по нета да ти постави диагноза и да ти каже какво да вземаш. А тебе проблемът ти е в главата, не на лицето, иначе щеше да пишеш в клуб по козметика, а не по психоанализа. Достатъчно е да споменем за Информационните вълни, които ти "диктуват" някакви странни неразбираеми от всеки теории, може би са разбираеми само за някои "посветени" и "добродетелни" личности...
Редактирано от jewel* на 18.03.11 13:08.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|