|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Нетърпимост
|
|
| Автор |
ratna () |
| Публикувано | 26.12.10 16:26 |
|
|
Имам нетърпимост към хора които употребяват алкохол . Много ясно , че всеки има избор и който иска да се напие няма да стои цяла вечер на вода или кола , но разбирам , че това променя отношението ми към хора и не ми се иска да е така , но се дразня , когато гледам разни сцени , които се опитват да ги нарекат"невинни"
| |
|
|
|
И аз така. Обаче, ако не употребяваха алкохол още по-зле щеше да е. Проблема е, Че жените не дават любов, кефят се на алкохолици само. Ти си доброто изключение.
| |
|
|
|
Че жените не дават любов, кефят се на алкохолици само
жените покрай тях също се алкохолизират и някои от тях стават брутални
| |
|
|
|
Проблема е в жените. Ех, какви жени имаше, а какви са сега. По алкохолици, наркомани и лоши си падат. Ама нали имат кинти. Те за кинтите всичко ще направят и ще им избършат и повръщаното и ще ги водят и за ръчичка като се напият. Въобще жените не са жени вече, а чудовища. Бегай да бегаме от тях.
| |
|
|
|
къде да бегаме
сега докъто им мине вкисването след празниците по-добре верно да си траем
| |
|
|
|
На джибри замирисахме. Проблема е тотално в жените. Ако не си пияница не пускат секс. Това е положението в България.
| |
|
Тема
|
Re: Нетърпимост
[re: ratna]
|
|
| Автор |
ratna () |
| Публикувано | 26.12.10 17:14 |
|
|
те и мъжете харесват пияни жени "пияна жена-весел креват " така обичат да казват някои от тях
| |
|
|
|
Не е така. Мъжете си падаме садисти, а като е пияна жената не чувства нищо, че трябва да я оправят повече и по по други начини, че да са доволни. Пък и после ще кажат, че са ги изнасилили. Те, жените са много лоши.
| |
|
|
|
Това е положението в България
не е само положението в България така , ами какво ще кажеш за чуждите туристи които идват да си правят алкохолни ваканции в Бг , защото тук пиенето им е много евтино ?
| |
|
|
|
теб женати ако се напива и крещи и те дере , ще си доволен ли ?
или да се чуди какво да продаде от вас за да си купи пиене
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|