|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема
|
Чувствам се като нищожество
|
|
Автор |
renania () |
Публикувано | 04.12.10 13:41 |
|
Провокира ме вчера нещо, което дочух от колегите. Разправяха как заради една колежка чак чужденците започнали да учат български. А преди време е имало друга, нещо като секс-символ на фирмата, за нея са се изтрепвали направо. Сега живеела в чужбина, ама веднъж беше дошла да ги види - че като им светнаха очите на всички, че като се изчервиха (няма значение женени-неженени), че като хукнаха като подивели подире й... Само гледах отстрани и се чувствах смачкана като захвърлена хартийка. За мен не само, че не са се изтрепвали никога нито в училище, нито в университета, нито където и да било (а не ми и трябва), ами дори и един на сто не се е намирал да ме погледне като обект на привличане. Просто - нищо не съм била и още не съм. Нямат значение гримове, дрехи, фигура - абе нищо. Всякак съм пробвала - нищо.
Какво харесват мъжете и какво търсят в крайна сметка? Чудя се кое ги кара да им увисват езиците до земята, като видят една, а с друга да се държат, сякаш е безинтересно безполово същество и дори да й се дразнят без причина? За външния вид не говоря, защото въпреки всичко, което се пише навсякъде, практиката показва, че въобще не е определящ.
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от renania на 04.12.10 13:42.</EM></FONT></P>Редактирано от renania на 04.12.10 13:46.
| |
Тема
|
И аз се чувствам по същия начин
[re: renania]
|
|
Автор |
тor (минаващ) |
Публикувано | 04.12.10 14:12 |
|
Тая сутрин правих трапец едва с 90кг- смятай за какъв спад в силовите постижения говоря.
Иначе нищо подобно- външния вид е абсолютно всичко, а също така няма понятие като професионализъм- всичко на тоя свят е лично, а основата е секса.
Пусни твоя и на пичката снимки и ще ти отговоря много ясно на въпросите, които те татразят.
Сега нямам време да пиша повече, защото снощи забравих да си нанеса ботокс серума и сега ми е твърдо на клепачите и се налага да спя следобеден сън.
Поздрави!
| |
Тема
|
Re: И аз се чувствам по същия начин
[re: тor]
|
|
Автор |
renania () |
Публикувано | 04.12.10 15:50 |
|
Уф, що ли се занимавам да пиша тук. Едва ли ще получа смислен отговор. Снимки не мога да сложа, нали някой може да ме познае. Грозна съм, дебела съм, тъпа съм, задръстена съм. Това е положението.
За нищо не ставам. И в работата не ставам, шефовете много ясно показват, че други колеги са им любимци, че са по-важни и кадърни, аз все съм си нищожество. Да, оная си е супер, и слаба, и красива, и знае как да се сваля - бе съвършенство отдето да го погледнеш. Че и в чужбина преуспяла. Мани. К**ва от класа. Не ненужен никому боклук.
Редактирано от renania на 04.12.10 16:38.
| |
|
Когато нещо не се получава следва да се избере дали да се вложат максимални усилия, за да се получи или тези усилия да бъдат насочени към по-отдаваща се на човек сфера. И със самочувствието също така. Сега представи си някой не може да пее и е решил, че това е най-важното - иначе е много добър физик или танцьор, но не може и не може да пее... много фалшива история. А много иска. И с всичките си други качества как си представяш този човек да почне - аз съм нищожество, ужасно се чувствам, не че искам да съм най-великият певец на света, но дойде една страхотна певица на караокето и като изпя една песен и всички се влюбиха направо в нея, те сигурно не ме ценят изобщо, в моето пеене никога не са се влюбвали така, значи никой не ме харесва и съм част от пейзажа.... А тези, които са се струпали около нея те с какво са по-специални? Те са й агитката. Да кажем, че тя е нещо интересно, но те? А ти се засягаш именно от тяхното поведение.
Allons-y, Alonso Редактирано от Doctor Who на 04.12.10 16:46.
| |
|
Ами да, те не са нещо специално. Но са нещо като представителна извадка на противоположния пол, ако мога така да се изразя. И други да бяха, и те така щяха да реагират. Ясно, че нито мога, нито искам да съм в центъра на вниманието им. Но не искам и да съм пълната противоположност - на дъното. Пълна липса на всякаква привлекателност. Не искаме ли всички поне веднъж някой да ни хареса? Преди години в у-ще, като ходехме на лагери, винаги имаше по някоя, единодушно избрана за "красавицата на лагера" и всички вървяха подире й. Имаше и по някоя, в която да си изтриват мръсните подметки, да подритват и подиграват - сещаш се коя беше, нали? Всички поне веднъж в живота имат ухажори, чувстват се специални - аз никога. Затова гледах да се омъжа по-рано, за да не остана хептен сама. Т.е. "ожениха ме" родителите ми - забавно, а? Като едно време. Това го казвам, за да не каже някой - имаш там някой, пък казваш, че не те харесва никой - това при мен обаче нищо не значи. Това спонтанно да ме хареса някой - не смея и да го сънувам.
Щом казваш, силата ми явно не е в свалките. Мислех, че е в работата, сега май излиза, че и там не е, като гледам как шефовете се държат пренебрежително с мен от самото начало за сметка на други колеги. Нищо не умея да правя очевидно както трябва, дори и да умея, никой пък не обръща внимание. Всичко е напразно.
Редактирано от renania на 04.12.10 17:07.
| |
Тема
|
Re: И аз се чувствам по същия начин
|
|
Автор |
тor (минаващ) |
Публикувано | 04.12.10 17:16 |
|
Ето, че сама даде много смислен и правилен отговор! Истинско чудо е, че с твоите "възможности" все пак имаш работа, заплата и среда, въпреки че не си никой в нея. Или си много упорит човек, или Вселената е прекалено милосърдна към теб. Мисля, че не трябва да се оплакващ толкова!
| |
|
Но пак не разбирам, какво трябва да си, че да те харесват? И защо мен все ме гледат странно, въпреки че си имам всичко, каквото и другата - само малко кг в повече, но и да ги нямах, все тая. Като стане дума за "секси мацка", все нея споменават, макар че сигурно поне от 5 години е напуснала. С какво успяват някои така да омагьосат мъжете? Поне да го знам. Разбираш ли, седим там всички, аз съм единствената им жена в екипа, и пред мен викат "ех, защо не ни наемат някоя мадама тука"... Ти как ще се почувстваш на мое място? Все едно съм боклук, смачкан отпадък, нищожество...
Редактирано от renania на 04.12.10 17:28.
| |
Тема
|
Re: Чувствам се като нищожество
|
|
Автор |
jumbles () |
Публикувано | 04.12.10 18:08 |
|
въпрос на енергия
ти постоянно я заприщваш ... дай и воля
| |
|
Е ти сега зададе философския въпрос на въпросите.
Никой не може да ти отговори.
Ама ще дебнем мъжовете тука, може и да научим нещо, все ще изпуснат някоя реплика...
"Умиране няма и задачата има решение." - Стъчо Джонсън
| |
Тема
|
Re: Чувствам се като нищожество
|
|
Автор |
Пич Бoжи (лут) |
Публикувано | 04.12.10 20:50 |
|
Голем праз.
Какво те интересуват некви бозайници, които очевидно са толкова лесни за омайване.
Търси некви по-стойностни хора.
------
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|