|
Тема
|
Търся работа
|
|
Автор |
Пaмпopчo (потребител) |
Публикувано | 17.07.10 15:26 |
|
. Вместо биография и/или други литературни жанрове.
Посъветваха ме от друг клуб да потърся съвети за намиране на работа във Вашия клуб.
Редактирано от Kиpo на 19.07.10 11:46.
| |
|
Голям майтап.
Гледам, че някъде дори са те съветвали какво да правиш
Какво ли не измислят хора без работа...
| |
|
Какво му е смешното?
Мечтата ми е да съм Нормален, тоест Идиот.
| |
|
Пампорчо -служителя мечта на всеки работодател !!!
Вземете пример от неговата скромност ненаситни трудещи се
| |
|
60 лв. на месец, са малка сума. Не можеш с тях да се изхраниш и да живееш.
Малко са и за квалифициран труд като твоя.
Мисля си, че 3 600 лв. пък са безбожно много. Не че ти я искаш тази заплата де, просто ми хрумна. А и ratna ме провокира с думата "алчност".
Този сладък демон.
| |
|
Каква е тази обява и защо е тук!? Нищо не разбирам.
Посъветвали го. От кой клуб те посъветваха?
Не вярвайте на всичко,което пиша!
| |
|
И защо в профила си и в "CV"то си имаш различен адрес?
Allons-y, Alonso
| |
|
Ами можете да погледнете в профила и в историята на мненията му, и ще разберете, че човекът се майтапи. Пуснал е съвсем същата тема (включително това "посъветваха ме да питам във вашия клуб") в много други клубове. Независимо дали са му отговаряли или не, повече не е писал.
Освен това забелязах едно негово мнение някъде, че е писал "сега се върнах от отпуска", пък ако не работи, каква отпуска?
А, да, и адресите в профила и в "CV"-то му са различни. А "биографията" му е толкова абсурдна, че няма повече накъде - само 2 месеца работил, но има 25 години стаж; завършил 4 университета, но няма диплома. Не на последно място, иска 60 лева на месец
Защо приемате всичко насериозно?? Човекът просто иска да покаже "остроумие", макар и не дотам успешно. Както и да се посмее на хората, които му се връзват. Повечето тук май са доста уязвими на подигравки от подобни "остроумници"...Редактирано от blue jewel на 17.07.10 23:14.
| |
|
Това ли било? Благодаря, че ни разясни.
Ама да попитам, защо модератора не си разследва такива случаи и да ги трие преди да са стигнали до нас.
Понеже аз взимам насериозно всеки пост. Представи си,че това е човек изпаднал в беда, който неистово търси помощ, в случая работа!? Сигурно има и такива, които биха работили за 60 лв на месец. Може да не е като основен доход, а допълнение .
Аз си помислих, че човекът сега е на 25 години и затова пише 25години опит, тоест житейски опит,макар че това е глупаво да се пише в обява за работа.За образование тези учебни заведения може да не са вузове е, а има предвид начално, основно и средно училища или нещо такова . Аз моите ако ги преброя по тази логика излизат също толкова.
Както и да е. Не си заслужава да си губим времето, не ми отговяряй, Блу Джевел, ако не искаш.
Редактирано от Cмeлa на 18.07.10 08:45.
| |
|
|
|
|