|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Отдавна не съм
|
|
Автор |
petkuvoevoda (тракторист) |
Публикувано | 07.07.10 12:03 |
|
оспамвал тука
ФК Дядо Мраз ви поздравява
| |
|
За първата снимка. Тази рибка не е ли на сухо? Половината И гръб е над водата. Притеснявам се да не умре.
Мостчето-предстои ли ти да преминеш от един начин на живот към друг, от един период в друг? Сигурно, иначе това мостче не би те впечатлило.
За последната снимка е пример за това,че огледалният образ понякога е истински от истинския. Като при хората-отразяват се един в друг и дори не забелязват това.
Напуканите парчета земя са като пъзела на живота ти,който се опитваш да сглобиш.
Редактирано от Cмeлa на 07.07.10 12:28.
| |
|
1.Рибата нема да умре
2.Мостчето ме впечатли, щото беше сред нищото. Повечето мостчета свързват две пътеки от двете страни, примерно. С тва случая не беше такъв.
3. Тва ми е много сложно.
4. Откъде знаеш, че не е тъкмо обратното - да се опитвам се да си разглобим пъзела?
| |
|
Отново супер снимки.
Какво ти каза костенурката?
| |
|
Нищо. Беше заета
| |
|
3. Тва ми е много сложно
Еми как ще разбереш какво съм написала , като съм направила 5 правописни грешки в едно изречение. Исках да кажа,че последната снимка е пример за това как понякога огледалният образ е по-достоверен от истинският. По същия начин хората се отразяват един в друг. Е, сега успях да го напиша без грешки.
| |
|
какви красиви снимки . не си изоставяй хобито .тези ще ти останат най-истинските моменти от живота .
а къде го снима този паяк тарантул ?
| |
|
йеееее, СУПЕРСКО !
БЛАГОДАРЯ за споделената КРАСОТА !
... butterfly effect ...
| |
|
Бате, фърлям ти ръкавица.
Стой та гледай като си преточа фотоапарата. Утре, че сега съм уморена.
Хоризонтът пред очите ми, моите опорни точки.
| |
|
Ясно.При такана заетост е трудно да се говори.
Сетих се за един виц-не е много по темата,но..
Костенурка била обрана от два охлюва. Полицията я разпитва:
- Госпожо, кажете ни какво се случи.
- Не знам, не знам… Всичко стана толкова бързо…
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|