|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
BLOOD 2
|
|
Автор |
MlAZMATlK (troll) |
Публикувано | 09.05.10 13:07 |
|
Тъй като от доста време чета въпросният потребител, който явно много обича да се оплаква, че не става за нищо, че не може да работи и т.н.
Имам силни подозрения че това е така защото някой го храни, ако остане без тази подкрепа точно за 2 дни ще си намери работа, но както и да е.
Та предложението ми е да се пробва като охранител, там не се изискват нито специални умения, нито превъзходна генетика, нито памет или кой знае какъв ум:))
| |
|
Съжалявам, но трудно помня физиономии, не съм социален и не мога да съм викач. Всички пазачи са викачи. Пък и все още вярвам, че може би някога ще правя нещо. Защото пазача прави нищо и само вика. Не знам какво мога да правя, но щом аз не мога да намеря правенето, то трябва да ме намери. Ако раздават пиене на викачите пазачи и ако ме убедят, че пиенето не ми вреди може някога да се пробвам. Че иначе не издържам да не правя нищо и само да викам.
Внимание.Контактувате с човек с генетика на боклук и отпадък.Редактирано от blood2 на 09.05.10 14:38.
| |
|
Мнението е изтрито от vulk_edinak
| |
|
И какво викат?
| |
|
Па викат си нещо. Не е като да са неми пазачите. Некакви простотии и псувни.И заплахи.
Друг тип човек съм. Не съм викач, а оплаквач. Има разлика.
Внимание.Контактувате с човек с генетика на боклук и отпадък.
| |
|
В краен случей някога мога да се пробвам за това, ама не ми е на сърце. Пазача е център на внимание, а аз не искам да съм, а нещото дето правя.
| |
|
Ако пазачите не говорят, веднага ставам пазач.
| |
|
Абе стига сте му търсили работа на човека...... той самият беше споделил, че изпитва панически страх от работата ........ пък и на някои хора не им писано да работят........ може Съдбата да има други планове за него......
Редактирано от RozeRed на 09.05.10 15:11.
| |
|
То ако не работя нещо което мога и ми е приятно, как да го работя? Не съм човек машина с добро ДНк който и зле да върши нещо пак работата да му върви.
| |
|
Ако промениш начина си на живот и мисленето си, ще оправиш и ДНК-то си.
Стига си се оплаквал и самосъжалявал.
Върви се лекувай!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|