|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
От мен
|
|
Автор |
maritima (аз,бе) |
Публикувано | 10.02.10 12:18 |
|
Снощи ми "подариха" една сентенция и реших да я постна тук.За всички,на които им върши работа.
Животът е медал и като всеки медал има две страни.Н едната пише:"Какво е това?" ,а на другата:"И какво от това!"
| |
|
Хареса ми.
На мен ми върши работа.
| |
|
Радвам се,че точно на теб ти върши работа защото току-що прегледах бегло темата ти"Какво се прави когато позитивното мислене не помага"(твърде дълга е,не можах да я чета цялата).
Според моя "скромен"опит се прави така:правиш това което ти ражда главата или което ти подсказва душата докато главата ти ражда нещо,а душата ти реагира.След това изпадаш в нищото защото си абсолютно разнищен.Минава.Ако не се плашиш можеш много неща да научиш за себе си.Господ никога не товри човека с по-голям товар отколкото той може да понесе.Щом се е стоварило върху мен значи са ми предвидени и сили да се справя,обаче когато се рутнеш нищо не ти подсказва,че това наистина е така.Пак ти казвам:Минава.Човек е дяволски издръжливо произведение на Господ.
| |
|
Не е точна сентенцията - "какво от това" е непукизъм и отхвърляне на Божията помощ с леки и не толкова леки удари, болести и пр.
Попитай къде си сгрешил и ще ти се даде мисъл за твой грях и ще го спреш и тогава ще имаш полза.
| |
|
Бог дава талант с раждането.
Ангелите предпазват хората от неприятности.
Бог е единствено с нас когато се раждаме.Затова като се родим сме грешни.
Защото вече Бог го няма в нас.
Човек който да носи Бог в себе си няма.
Смисълът на живота е да се родиш с талант.Редактирано от blood2 на 12.02.10 22:35.
| |
|
Тимотей,аз за това написах"за тези на които им върши работа".Мисля,че това се отнася и за твоя пост - не на всеки върши работа този подход.
| |
|
Смешно е да говориш за Небесни неща, без да си бил на небето...
Че прочети най-после тая Книга и поне Битие от Стария Завет и 300-тате страници от Новия.
В тях ти говори Сам Бог. И който има уши, както Той Сам казва, да слуша, тоест, да изпълнява.
| |
|
Никаква работа не им върши това.
Да имаш проблем и да го отхвърлиш, все едно, че го няма, това си чиста глупост и невежество и нахалност пред Бога, Който ти праща проблемите за твое вразумление! И в крайна сметка за твое спасение.
Нима не разбираш тези прости неща?
| |
|
На мен никой не ми говори.
Ако някой ти говори се консултирай с психолог,да те изследват да не си луд.
Какво е доказателството че Бог е с теб?
Бог го няма на Земята.
Има сили Ангели и Демони които те закрилят или изкушават в мислите ти.
Истинската сила на Бог я няма в никой човек на Земята.
Смисълът на живота е да се родиш с талант.
| |
|
Щом си толкова наясно и смяташ,че е толкова лесно се чудя как си попаднал в този клуб.Идва ми на ум само един отговор - да зарибяваш за някоя религиозна организация.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|