Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:26 11.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Пълна лудостнови  
Автор blood2 ()
Публикувано01.02.10 18:53

Ето моята кратка фантазия.
Някога мъжете нарочно не почитали жените.
Нарочно ги смятали за втора ръка хора.
Защо?Каква е причината?
Защо във всяка религия жената е нищожество?
Заради поведението на тълпата.

Когато жената е депресирана и плаха тя предава определен вид гени на следващото поколения.Тя предава по-ниски нива на тестостерон и определен вид лудост на децата.
Тази лудост е виновна за маниите и зависимостите.
Тоест мъжете нарочно малтретират жените за да се раждат мъже които са лесно манипулируеми и искащи едно нещо-да убиват.

При обществата където жените са по-добре се появяват творци и понятието труд.Защо?
Защото жените имат по-високо самочувствие и предават гени на креативност на децата си.

Децата имащи майка с ниско самочувствие и плахи и унили са генетично предопределени да бъдат губещи.

Разбрахте ли защо хората са плашили жените?
За да могат децата им да мислят за убииства и насилие,а не за работа.

Това се предава генетично заради гените на майката.

И аз съм някакъв такъв изрод.

Тема Re: Пълна лудостнови [re: blood2]  
Автор Poзмapи (semper fidelis)
Публикувано01.02.10 19:39

Твоята фантазия според мен може да се нарече хипотеза, а по-вероятно е част от теория.
Важна е същността.
Твоето твърдение е напълно разбираемо за мен.

Тема Re: Пълна лудостнови [re: blood2]  
Автор fuga idearum (преминаващ)
Публикувано01.02.10 20:53

има малко противоречие в изложението ти..
ако майката "предава по-ниски нива на тестостерон" на поколението, то последното няма да проявява нужната агресия именно поради ниските нива на тестостерон.. т.е. няма да може да мисли за убийства и няма да има смелостта да ги извърши.
едва ли има някаква световна конспирация, насочена срещу всяко следващо поколение или пък теб :)

P.S/ А какъв е твоят проблем само ти си знаеш

primum non nocere

Тема Re: Пълна лудостнови [re: fuga idearum]  
Автор blood2 ()
Публикувано01.02.10 22:19

Някога хората са имали много високи нива на тестостерон.
Затова са мъчели жените,защото ако предадът много тестостерон мъжкото поколение ще се изроди.

Не случайно Западно-европейците покоряват светът с появата на Ренесанса.Защото Ренесанса носи свобода на жените,тестостеронът при мъжете се вдига и те обявяват война на целият свят.
В древен Рим преди появата на христянството жените са имали повече права сигурно.

Предавайки по-ниски хормонални нива на децата си мъжете стават идеалисти.Те търсят думата Добро.За тази дума са готови винаги да умрът.

Именно затова ние смятаме че завоевателите са не само по-развити технически,но и по-силни.А завоюваните племена вярват в фалшиви богове и правят жертвоприношения в името на Доброто.И именно тези варвари които ще бъдат покорени не почитат жените.Не почитат креативността и затова са по-слаби от околните.

Въобще ако си нямал силна майка която да те прегърне не си живял.

Тема Много подходяща тема, баце!нови [re: blood2]  
Автор тъпoтo koпeлe (№1 завинаги)
Публикувано02.02.10 09:38

Днешният ден е идеален, да минеш към Горна баня, за да ти попълнат запасите от липсващ майчин тестостерон. Успех!

Тема И аз имам една теориянови [re: blood2]  
Автор Aшли ()
Публикувано02.02.10 11:12

Никога жените не са били така свободни и непочитащи мъжете както сега.
Защо ли?
Защото вече имат много тестостерон.
Защо ли?
Защото са били винаги яко тормозени от мъжете и се е наложило да поразбутат и пренаредят нещата в своя полза.
Защо ли?
Защото за жените "своя полза" означава " в полза на децата".

Така че - понеже Господ обича децата, е отнел тестостерона на мъжете.

Тема Re: Много подходяща тема, баце!нови [re: тъпoтo koпeлe]  
Автор blood2 ()
Публикувано02.02.10 11:13

Е,порасна ,а още не разбра как стоят нещата.

Повечете гейове имат много високо ниво на тестостерон.
Спомни си за спартанските войници.Учели ги да ходят боси.Да са гейове и да имат партниор един войник от войската и да се бият рамо до рамо.Като умре,да се хвърлят с всичка сила напред защото вече не им се живее и човекът който са обичали го няма.
Та такива са гейовете.Препълнени от хормони мъжки.
Не е леко да се възбудиш и да харесаш гаден и противен мъж.То за това се иска,много,много по-високи нива на мъжественост и тестостерон.
А в мила и красива жена всеки може да се влюби.

Разбра ли сега че бъркаш?

Пък аз като дете мразех много мъжете,а харесвах жените.Защото съм лишен от енергия и сила и хормони.
Само моля ти се не ми говори за гейски работи.
Гейовете са пъргави и като котки се регенерират.

Ей, всички на този свят са чудовища.

Тема Re: И аз имам една теориянови [re: Aшли]  
Автор blood2 ()
Публикувано02.02.10 11:17

То това хубаво но пък постоянно да обичаш децата?То това малко на педофилска работа мяза.

Да обичаш лошо дете,а да мразиш възрастен мъж който има нужда от помощ и е слаб като дете.
Защо са толкова лоши жените?
Защо обичат само децата независимо колко жестоки са?
И има ли връзка това с някаква сексуална възбуда?

Тема Re: И аз имам една теориянови [re: blood2]  
Автор Aшли ()
Публикувано02.02.10 11:30

Я пак?
Откъде накъде ти имаш нужда от повече помощ и си по-слаб от дете?

Децата ако спрат да ядат, не просто спират да растат, те умират.
А ти ако спреш да ядеш, най-многото да отслабнеш с 10 кила и да се разхубавиш.

Няма да разбереш по какъв начин човек обича децата си, ако нямаш деца или ако никога нищо не си обичал. Чувството е смесица от нежност, умиление, загриженост, НО и усещане за огромна сигурност, каквато са давали родителите преди това, а сега са децата.

Предполагам не всеки може да го изпита, то затова има и различни видове родители.

Тема Re: Много подходяща тема, баце!нови [re: blood2]  
Автор Aшли ()
Публикувано02.02.10 11:32

Хе, хе, значи жените пращят от тестостерон и затова леко понасят мъжката грозота - и по това си приличат с педерастите?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.