Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:40 14.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема За никовете......нови  
Автор RozeRed (момиченце)
Публикувано22.10.09 23:36

Може ли да се направи психо-портрет на човек, на база ник.........каква информация ни дава.......като звучене, цвят, форма......

Каква е историята на вашия ник?

Тема Re: За никовете......нови [re: RozeRed]  
Автор blood2 (Несъществуващ)
Публикувано23.10.09 10:06

E,момиченце-не си толкова малка нали?

Хайде ти първа кажи твоят ник защо е такъв и после аз ще кажа за моят.

Реалността не съществува.Хората ми го доказаха лично.

Тема Re: За никовете......нови [re: blood2]  
Автор RozeRed ()
Публикувано23.10.09 10:21

Не, не съм толкова малка, разбира се

...........просто в един друг клуб ме помислиха за мъж..........та затова...........махам го......... виждаш ли, че всичките тези неща........ника и около ника.......... създават определени представи в хората

Моят ник представлява неграмотно изписано заглавие на филм.......... ROSE RED ........ на Стивън Кинг. Не бих казала, че ми е любим филм........ може би ме е впечатлил........... просто ми хареса как звучи........ роза червена, а не червена роза. По същата причина е и с Z......... така ме кефи повече.

Автор jewel78 ()
Публикувано23.10.09 10:23

Аз мога да си кажа, така и така още не съм се хванала за работа... даже наскоро си мислех за тия никове. Ами честно казано, и аз не знам защо този избрах. Това беше още преди години, когато за пръв път се регнах в дир-а, и гледах, че има Pearl, Silver, и т.н., пък jewel няма - и понеже много харесвам как блестят скъпоценните камъни, някаква слабост са ми, и реших да се кръстя така. Не се мисля за някаква скъпоценност - да не си помислите.

А в синьо е, защото това ми е любимият цвят. Отговаря ми най-добре на настроението .
Хайде - отчетох се. Сега вие сте наред.

Тема Re: За никовете......нови [re: jewel78]  
Автор RozeRed ()
Публикувано23.10.09 10:25

Не се мисля за някаква скъпоценност

А трябва!

Публикувано23.10.09 10:38

Като дете много боледувах до 12 години.Водиха ме из разни болници,взимаха ми кръв което е супер гадно за мен.Накраят с един тест първобитен с 15 прореза на едната ръка ми казаха че съм алергичен към всичко.Това естествено не може да е вярно,просто имунната ми система е по-странна и различна.
До 6 клас в училище едно нещо за което говореха направо ме стъписваше.Като започнеха да говорят за кръвта и как циркулира в тялото ми направо онемявам.Ако ми говорят за убииства,ако показват гадни неща нищо ми няма.Но като започнат да говорят за кръв,просто направо замръзвам.Ще припадна.
Та това blood идва оттам.За жалост никът blood е зает и затова ми дойде наум blood2.А това пък е един 3-d shooter.А аз обичам тези игри и двойката е в чест на тази ми любов.

Тема Re: За никовете......нови [re: blood2]  
Автор jewel78 ()
Публикувано23.10.09 10:42

Не си сам в този страх от кръвта. Познавам един човек, който губи съзнание, когато му вземат кръв, направо се ужасява от тази мисъл. Всеки със слабостите си...

Тема Re: За никовете......нови [re: jewel78]  
Публикувано23.10.09 10:46

"Не си сам в този страх от кръвта."

Аз не се страхувам.Аз знам че мога да умра.Просто кръвта ми е прекалено незащитена,това е реална заплаха.Сигурно организмът ми трудно произвежда нова кръв.Става ми студено много.

Редактирано от blood2 на 23.10.09 10:47.

Автор jumblies ()
Публикувано23.10.09 11:06

моят май си няма история ... само отворен речник, затворени очи и един боднат пръст на слуки нейде из него

ама си ми е късметче и си го обичам, нищо, че ми е леко префасониран поради ... абе и аз незнам що

Редактирано от jumblies на 23.10.09 11:08.

Автор Цap Изpoд (непознат)
Публикувано23.10.09 13:22

Стана спонтанно!

Всъщност оригиналният ник ми беше "Блудкав Блитвар".

Веднъж исках да напиша на една в sladur.com нецензурен коментар. За това трябваше да се регистрирам. Само че регистрацията беше правена от някой олигофрен и не се разбираше кое е "user" и кое "nick" - абе всичките се казваха еднакво, да речем "име". И така аз вече изнервен се регистрирам, и вече уж всичко съм попълнил, и ще пращам посланието, оня ми обявява "въведете име", и аз псувайки въвеждам първото, което ми хрумне - пиша "Цар Ирод" и тутакси добавям едно "з". Така и не знам защо точно това ми хрумна. Във всеки случай после разгледах коментарите и видях, че имаше "Lord Urod".

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.