| 

| 

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 
                   Тема
                    | 
                     ПРОБЛЕМ 
 | 

|  
| Автор | 
TЪPCЯ CMИCЪЛ (непознат
) |  
| Публикувано | 24.09.09 15:04 |  
             |  
           | 

Здравейте,
 а бях доволен от живота доскоро, отдавах се на любими преживявания, удоволствия и т.н. но стигнах до момент в който усещам една празнина в мен постоянно и тя не ми дава спокойствие. Мисля си че съм сбъркал планетата. Започнах да се чувствам самотен сред хора, а когато съм сам - съм малко по-добре, по-спокоен. Животът ми стана досаден и скучен с липса на всякакво разнообразие. Не знам дали това е депресия - но нямам мисли за самоубийства и т.н. Просто искам промяна в живота си, но не знам откъде да започна и не съм сигурен дали тя ще ме направи по-щастлив. Имам чувството, че едва ли има нещо от този свят, което да ми хареса и да ме изненада. Изхабен съм. Вероятно насищането с удоволствията са ме докарали до този момент. Моля ви за съвет - имам явен проблем. Събуждам се без желание, лягам си без желание - еднообразие и самота. А с хората около мен е по-лошо. Те не ме разбират. А и не са длъжни. ВИК ЗА ПОМОЩ. Благодаря.

|   |  

| 

|  
           | 

"Имам чувството, че едва ли има нещо от този свят, което да ми хареса и да ме изненада."

То мен единственото нещо което постоянно ме изненадва е колко голям глупак съм.Чудя се и се питам как може да съм толкова тъп.И разбирам че животът ми има смисъл защото съм уникално тъп.

"Вероятно насищането с удоволствията са ме докарали до този момент."

Еееееееееееееее,как ти завиждам.Мен пък липсата на удоволствия ме направиха тъпак.

"Събуждам се без желание, лягам си без желание - еднообразие и самота."

Тука ме накефи.Аз да знаеш с какво желание си лягам понякога за да заспя и да забравя какво нищо съм.Поне в сънят си да съм нещо и да правя нещо.

"Те не ме разбират."

А мен още като дете не ме разбираха.Правят се гадовете че не те разбират,защото не им пука за теб.

"ВИК ЗА ПОМОЩ"

Абе то и аз останах без глас от викане,а само ехото ми отвръща.
 Неволю къде си.
  Всички бяхме насилвани от извънземни благодарение на хипнозата.Да благодарим на Фройд.

|   |  

| 

|  
           | 

Съжалявам но не ми помагаш. Не си и длъжен. Наистина искам помощ - ако можеш - помогни ми, ако не  ще очаквам някой специалист да ми помогне.

|   |  

| 

|  
           | 

Ок,чао.

Всички бяхме насилвани от извънземни благодарение на хипнозата.Да благодарим на Фройд.

|   |  

| 

|  
           | 

Не. не си сбъркал. Тази е планетата 

какъв вид помощ мислиш че искаш?

|   |  

| 

|  
           | 

Някакъв - ако знаех, нямаше да се наложи да пиша тук. Просто трябва нещо да се случи, нещо, което да ме издърпа със страшна сила от това състояние. Не знам дали е възможно и как да стане. Нямам си и идея.

|   |  

| 

|  
           | 

Ех, сега ме разби ! 

имаш същото желание като мен - нещо да ме издърпа със сила, от състоянията които не харесвам. 
 Обаче има опасност да не разбереш къде ще се озовеш след тва. И от депресия, ще изпаднеш в състояние на "вертиго" 

имаш ли постоянна работа?

|   |  

| 

|  
           | 

Имам работа, която съм си избрал някъде около 5 годишен, когато за първи път съм влезнал в печатница. Майка ми, баща ми, брат ми, снаха ми - всички сме в полиграфията. Аз съм графичен дизайнер и си обичам работата. доставя ми някакво удоволствие, но напоследък и това ми стана досадно. Каквото и да е състоянието след това - поне ще бъде нещо различно. Само не депресията - вероятно съм попаднал в депресията. Какво е вертиго?

Редактирано от TЪPCЯ CMИCЪЛ на 24.09.09 15:54. 

|   |  

| 

|  
           | 

Вертиго е медицинският термин за - световъртеж и замаяност, състояние в което не можеш да овладееш движението на околния свят . Или пък не можеш да го синхронизираш със своето 

Vertigо още се нарича една Звукозаписна компания... 

Мислила съм си по проблема с предпочитанията. Един ... приятел ми беше обяснил преди време, че предпочитанията са само начин за отлагане на неизбежното. Което не е чак толкова трагично , разбира се.  Защото отлагането на нещо, което не искаш, може да помогне да попаднеш в него друг път - когато се намираш в подходяща кондиция за преживяването му.

|   |  

| 

|  
           | 

Винаги съм "завиждала" на някой който е знаел какъв иска да стане още като малък. Не се притеснявай, завистта ми не е натоварваща. Няма да ти навреди. 

|   |  
  |   

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
 |  
 |   
 |