Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:18 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Психоанализа и психотерапия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Ето как ме закопаха днес!нови  
Автор tor (непознат)
Публикувано25.08.09 22:41

Бях на фитнес преди 2 часа и тренировката си беше напълно рутинна и нормална- бицепсите ми се форсираха, гърдите ми изпъкваха под потника, надменно си разхождах новите маратонки из залата, а на жалките опити на комплексираните фитнес маниаци да ме заговарят с всякакви изобретателни и оригинални въпроси, отговарях с традиодиционното и пренебрежително "не" и "незнам", като дори не ги удостоявах с поглед или мимика логично следваща от отрицателния ми отговор! Т.е. давах им да се разберат, че сме от различни планети, а те са от по-нисшата(ако изобщо е възможно да съществува някаква база за сравнение с моята).
И така тихо и кротко успях да си завърша пълноценно тренировката, но незнайно защо накрая ми влезна мухата да потренирам 30-тина минути на велоергометъра или както там се казва пошлия уред предназначен по презумпция за намаляване на теглото на разни целулитни абортаджийки. За нещастие обаче на два от трите уреда се бяха очеплзили простосмъртни същества- някакъв дебел и нисък чичка с гъста и прошарена коса, който въртеше флегматично поради лиспа на физически ресурси и беше забил поглед в неактуален вестник отпреди няколко дни. Той въртеше на средния. На най-крайният имаше една ужасна купчина старо месо и лой, оформена като жалка застаряваща женица- до тук ще я опиша, защото гледката беше наистина ужасна и нямаше начин да не извърна погледа си.

И така неволята ме принуди да си плюя на имиджа и класата и да заговоря мъжката сланина, която беше на средния. Предполагам, че ако случайно се намират средно интелигентни клубари ще си зададат въпроса защо вместо да се измъчвам с подобни гледки и мисли не съм започнал да си въртя на крайния, който е свободен! Отговарям- защото трябваше и средния да е празен, за да няма човек на по-малко от два метра и да не съм принуден да усещам топлинните лъчения от гадните им тела, а адресат на телесните им миризми да са обонятелните ми рецептори. Та така стигнах до същински подвиг като попитах чичката колко време има да върти, а той вместо като ме види да ми окаже чест и да слезе ми отговори- още 10 минути.
Нямаше как да се сдържа и на висок тон да не му задам въпроса "защо хора като вас-стари, грозни, разботници, които никога не са имали перспективи в живота, а ежедневието им се разгръща в контимиума градски транспорт-работа-ракиа и салата и които вместо да се кастрират един другиго и да посветят живота си на високохуманни цели, като унищожение на безсмисления си и скапанячески род са тръгнали да спортуват. Нима се надяват, че някога ще изглеждат добре или ще имат нещо общо със спортния или дори приличния виншен вид? Че аз ако изглеждах като вас.... и точно тук тупана ме прекъсна и каза:
А пък аз ако изглеждах като теб изобщо нямаше да стъпя на фитнес, а щях да съм най-щастливия чоек на Земята, защото имайки себе си имам всичко най-хубаво на тоя свят!

И така днес ми беше последната тренировка в живота!

Тема Re: Ето как ме закопаха днес!нови [re: tor]  
Автор blood2 (ошашавен)
Публикувано25.08.09 23:11

"Отговарям- защото трябваше и средния да е празен, за да няма човек на по-малко от два метра и да не съм принуден да усещам топлинните лъчения от гадните им тела, а адресат на телесните им миризми да са обонятелните ми рецептори. "

tor на колко си години?Защото някога и аз имах подобни проблеми.
Аз знам че можеш да преодолееш проблемът с миризмите.
Начинът е само един.
Ако заобичаш смърдящите хора.

Колкото повече мразиш някой хора толкова повече усещаш как гадно миришът.Това чувство ми е супер познато.Много е гадно.

Трябва да се разделиш с реалността.
Някога носът ми беше много чувствителен и мокър и улавяше всяка миризма на противен човек.
Сега не ми пука,защото знам че ако осъзная как мирише някой потен чичко ще повръщам.

Заобичай хората и проблемът ти с миризмите ще изчезне и няма да ги чувстваш.
Поне при мен така се получи.

Когато ме мразите се чувствате супер добре.Когато ме обичате се чувствате зле.Затова ви моля да ме мразите.

Редактирано от blood2 на 25.08.09 23:11.

Тема Re: Ето как ме закопаха днес!нови [re: blood2]  
Автор S|ayeR ()
Публикувано25.08.09 23:40

Мислих, че темата е смешна, обаче като прочетох това мнение вече се смях наглас

При подходяща наблюдателност от най-обикновени неща се получават страшни вицове - то на мен затва ми е трудно да съм сериозна, де, и после другите се обиждат. Ти не се обиждай, моля

kick me, hike me, don't you wrong or right me

Тема Re: Ето как ме закопаха днес!нови [re: tor]  
Автор Poзмapи (нервна :-))
Публикувано26.08.09 08:54

Според мен, ти сам си си отговорил,

в заглавието на постинга - закопали са те.

От текста ти разбрах - презираш обикновените хора - работници и т.н. Кое му е толкова страшното, някой да е работник...?

Ако неприязънта си я изкарваш само тук, в клуба, може би е добре, психолозите и психиатрите ще кажат.
Но ако по подобен начин се отнасяш в реалността към такива хора, губиш.
Казвам го от собствен опит. Загубих много, в себенадценяване и високомерие, към хора, които смятах, че не са от моята "класа". В резултат - точно тези хора, ме изпревариха доста в житейското бягане по пистата.

Всеки човек е ценен, щом е е човек, и има човешкия потенциал да стате съвършен. Самият факт, че са дошли да тренират, означава, че имат стремеж, да постигнат нещо повече за себе си..

Те просто са по-назад в пътя, към изграждане на себе си, отколкото ти.

Мисля, че ти би могъл да им помогнеш. Като правиш тях по-добри и важни в собствените им очи, печелиш позитивната им енергия и чувство, насочени към теб. Ами те ти се възхищават, какво лошо има в това?

"Умиране няма и задачата има решение!" - Стъчо Джонсън

Тема Re: Ето как ме закопаха днес!нови [re: Poзмapи]  
Автор Bидa ()
Публикувано26.08.09 09:52

Розмари, в подкрепа на твоето мнение имам впечатления, че точно хората на физически труд имат хубави и стегнати тела, защото физическите усилия извайват тялото.
Освен това познавам работници, които са не само физически ,но и душевно привлекателни . И ако са останали ``прости`` работници, това е защото са чисти и неподправени, не умеят да лъжат и мамят, не са алчни за власт и пари. Всъщност всички ние живеем в жилища , създадени от хората на физически труд,работниците. Храната, която ядем, дрехите които обличаме всичко материално е създадено то тях. И да не уважаваш тези хора-това си е простотия. Ти, Торчо си прост човек.
Моля се хора като теб да стоят по-далеч от мен в реалния живот.

Тема Re: Ето как ме закопаха днес!нови [re: Bидa]  
Автор blood2 (ошашавен)
Публикувано26.08.09 10:10

"точно хората на физически труд имат хубави и стегнати тела, защото физическите усилия извайват тялото."

Връзката е точно обратната.Не си ли забелязала че още като малки деца на 5- 10 години има момчета който са много по-силни,по- лоши и по-красиви от останалите.

Гените им са такива.
Защо когато едни хора са поставени под физически труд стават красиви,а други се разболяват?
Всичко зависи от гените.
Същото е и при психическият труд.
Не трудът ги прави по-красиви.А мощта на гените им се показва чрез трудът.

А моят генофонд като е мутирал и с труд и без труд съм гадост.

Вида доста си приличаме по оценяването на материята.Още повече ти се възхищавам щом цениш достатъчно материята,а не я приемаш за даденост.

Когато ме мразите се чувствате супер добре.Когато ме обичате се чувствате зле.Затова ви моля да ме мразите.

Редактирано от blood2 на 26.08.09 10:11.

Публикувано26.08.09 10:53

1. А моят генофонд като е мутирал и с труд и без труд съм гадост. ...

2...Вида, доста си приличаме по оценяването на материята...Още повече ти се възхищавам щом цениш достатъчно материята,а не я приемаш за даденост. ...

Би ли ми обяснил, как 2 следва от 1? Т.е. кое от двете е вярно?
Не за теб, а изобщо?

Редактирано от Poзмapи на 26.08.09 10:54.

Тема Re: Ето как ме закопаха днес!нови [re: Poзмapи]  
Автор blood2 (ошашавен)
Публикувано26.08.09 11:04

1. А моят генофонд като е мутирал и с труд и без труд съм гадост. ...

2...Вида, доста си приличаме по оценяването на материята...Още повече ти се възхищавам щом цениш достатъчно материята,а не я приемаш за даденост.

Би ли ми обяснил, как 2 следва от 1? Т.е. кое от двете е вярно?"

И двете неща са вярни.

Аз ценя много хубавите гени в другите хора,и се чувствам зле защото знам че не ги притежавам.

Как да променя проклетите си гени?
Няма начин.

Много е просто.Няма начин.Костите растът докато си малък,гените мутират докато си малък.Сега вече е твърде късно.

Мога единствено да проклинам съдбата.Дори и дебелак не мога да стана.Просто не ми е така генетично закодирано тялото.

Ако от депресия и страх се надебеляваше щях да съм поне 120 кила.

Редактирано от blood2 на 26.08.09 11:09.

Публикувано26.08.09 11:32

И двете неща са вярни.

Аз ценя много хубавите гени в другите хора,и се чувствам зле защото знам че не ги притежавам.

Как да променя проклетите си гени?
Няма начин.

Какво е за теб - хубав ген? Какво хубаво нямаш, което искаш да имаш?
А защо трябва да си променяш твоите гени?
Не е ли по-разумно да ги приемеш, и да ги ползваш?

Автор jumblies ()
Публикувано26.08.09 11:51

ти до кога ша хленцаш ве ... некой забърсва ли ти барем носа или ти капе по брадата

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.